2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 

Nézze meg, hogy hol mérik a gépjármûvek sebességét Hajdú-Bihar megyében májusban!

Május utolsó hetében többször várható zápor, zivatar, megerõsödik, viharossá fokozódik a szél, enyhül a meleg. A hét második felében, a tavasz utolsó napjaiban helyenként csak 16-23 Celsius-fokig emelkedik a hõmérséklet – áll az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú elõrejelzésében.

Nézze meg, hogy hol mérik a gépjármûvek sebességét Hajdú-Bihar megyében májusban!

Az idei elsõ négy napos hosszú hétvégéig már csak pár napot kell aludni. Ha még nincs terved erre az idõszakra, érdemes elgondolkodni egy belföldi kiránduláson.

Április utolsó napjaiban is marad a változékony idõ, többfelé várható zápor, de nappal néhol 25 Celsius-fokig is emelkedhet a hõmérséklet. Május elsején több órára kisüthet a nap, de a hosszú hétvégén már többfelé viharossá fokozódhat a szél, és legfeljebb 14 fok lehet – áll az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnapi tájékoztatásában.

Május 2-tõl kerül be a Büntetõ törvénykönyvbe (Btk.) a “Mezõ- és erdõgazdasági hasznosítású föld jogellenes megszerzése”, mint önálló bûncselekmény – a Btk. kiegészítését a zsebszerzõdéseket tiltó, februárban hozott törvény tartalmazza.

OGY - Május végéig lehet belépni az árfolyamgátba
Budapest, 2013. március 26., kedd (MTI) – Május 31-ig meghosszabbította az árfolyamgát igénylésének határidejét kedden az Országgyûlés.

« 1. oldal »