2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 

Folyamatosan kézbesíti a rászorulóknak összeállított ajándékcsomagokat a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, amely minden eddiginél több, 261,5 tonna tartós élelmiszert gyûjtött idei karácsonyi akciója során.

Országos hangszergyûjtõ akciót hirdet a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Symphonia Alapítvány szegénységben élõ gyerekek javára.

Folytatódik a Magyar Máltai Szeretetszolgálat hátralékkezelõ programja: az EDF DÉMÁSZ villamosenergia-szolgáltató 2014-re és 2015-re összesen 150 millió forinttal járul hozzá a nehéz helyzetbe jutottak megsegítéséhez.

Idõsotthonokban, hajléktalanellátó szolgáltatásokban, gyermekprogramokban vállalnak feladatot azok a középiskolások, akik a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnál teljesítik az érettségihez elõírt közösségi szolgálatukat.

Sok ezer család életét keseríti meg a válság óta a devizahitelek törlesztése - nem véletlen, hogy egyre több per indul az ügyben. A bankok ellen folytatott kétes kimenetelû háború helyett érdemes tisztában lenni az egyéb lehetõségekkel is, ha nem tudjuk fizetni a hitelünket. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat mindenkinek kész segíteni.

Batyusbált szervezett a Magyar Máltai Szeretetszolgálat csökmõi csoportja 2011. április 9-én este a Kettõs iskolában.

« 1. oldal »