2024. április 23. Kedd, Béla.
 

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) kezdeményezi a Befektetõ-védelmi Alapnál (Beva), hogy a Quaestornál fiktív kötvénnyel rendelkezõ károsultaknak is fizessenek kártalanítást – jelentette be Windisch László, az MNB alelnöke kedden Budapesten a kamatdöntést követõ sajtótájékoztatón.

Folytatódik a jegybank növekedési hitelprogramja, amely 2014 tavaszától új lendületet kap, hiszen uniós forrásokkal együtt jelentõsen hozzájárulhat a gazdasági növekedés fenntartásához. Errõl a Magyar Nemzeti Bank elnöke beszélt egy konferencián.

Hétfõn elindult a Magyar Nemzeti Bank (MNB) növekedési hitelprogramja – errõl azonban eddig leginkább csak a médiából értesülhettek a kedvezõ kamatozású kölcsönökkel megcélzott kis- és középvállalkozások. A legtöbb banknál még tegnap sem volt sok látszatja annak, hogy részt vesznek a jegybanki akcióban.

Ki kapja az ingyen hitelt?2013-04-06 11:59:13

A jegybank növekedésösztönzõ programjának hasznát még nem lehet megítélni, de jó gazdaságpolitikával igazából szükség se lett volna rá.

A kedd esti hirtelen gyengülés után 293 és 294 közötti euróárfolyamon kezdte a napot a forint. Reggel 8 kor 293,5 forinton áll az euró.


Milyen hatással lesznek a családokra a  szerdán bejelentett adóintézkedések? – elemzõk válaszolnak.

 

 

 

« 1. oldal »