2024. április 24. Szerda, György.
 

Együttmûködési megállapodást köt a Magyar Református Szeretetszolgálat a Hajdú-Bihar Megyei, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kereskedelmi és Iparkamarákkal, valamint a hozzájuk csatlakozó médiatámogatókkal: a Hajdú-Bihari Naplóval, a Kelet-Magyarországgal és a Debreceni Városi Televízióval.

Megállapodott a Tesco több ezer dolgozóját képviselõ Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete (KASZ) a vállalat vezetõivel a csoportos létszámleépítéssel érintett munkavállalók ügyében, sikerült az eredetileg érintett 566 fõs létszám több 70 százalékának, 350 embernek helyet találni más üzletekben - közölte Sáling József, a KASZ elnöke a megállapodást követõen kedden az MTI-vel.

A Tesco több ezer dolgozóját, a vállalat nyitása óta, reprezentatív módon képviselõ Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete (KASZ) kedden aláírta a megállapodást a vállalat vezetõivel a csoportos létszámleépítésben érintett munkavállalókra vonatkozóan.

A NATO-tagállamok védelmi minisztereinek sikerült megállapodniuk az úgynevezett kapcsolt erõk kezdeményezés több kulcselemérõl - közölte kedd este Anders Fogh Rasmussen NATO-fõtitkár a tagországok védelmi minisztereinek megbeszéléseit követõen.

Megállapodást kötött az MSZP és a Magyar Szakszervezetek Országos Szövetsége. A szocialisták azt vállalták, hogy a következõ kormányzati ciklusban is képviselik a munkavállalók érdekeit.
« 1. oldal »