2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 

A Budapesti Közlekedési Központ megkezdheti az M3-as metróvonal rekonstrukciójának és meghosszabbításának részletes tervezését: a Fõvárosi Közgyûlés június 30-ai ülésén arról döntött, hogy a projekt rendelkezésére álló 635 millió forint uniós forrást további 1,2 milliárd forinttal egészíti ki. A BKK az elõírt határidõre, július 8-ára lezárhatja a tervezõi tendert, ez pedig garantálja a felújítás tervezésére biztosított uniós források sikeres felhasználását.

Julio Carrasco Bretón mexikói képzõmûvésznek, a falképfestészet egyik meghatározó alakjának színes muráliája díszíti szerdától a Keleti pályaudvar metróállomását.

Szakértõk vizsgálják a jogi helyzetet, ami azzal állt elõ, hogy az Alstom metrókocsik pénteken nem kapták meg a típusengedélyt - mondta a Független Hírügynökségnek hétfõn Demszky Gábor.
Gyásznap Moszkvában2010-03-30 09:21:17
Gyásznapot tartanak Moszkvában a hétfõi metrótámadás áldozatainak tiszteletére. Két robbantásban, amelyet a reggeli csúcsforgalomban öngyilkos merénylõk követtek el, 38-an vesztették életüket és több mint 60-an sérültek meg.
Terrortámadás Moszkvában!2010-03-29 10:08:01

Metró gázolt halálra egy embert vasárnap délelõtt a Ferenciek terén, az Újpest felé vezetõ oldalon.

« 1. oldal »