2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 

Az összes tavalyi közúti baleset 4 százalékában voltak motorosok érintettek.

A motorozás veszélyei2015-03-18 19:00:45

A hajdú-bihari rendõrök baleset-megelõzési tanácsai motorosoknak.

A segédmotor-kerékpár az autóval nehezen bejárható területek ellenõrzésében lesz segítségükre.

Harminc segédmotor-kerékpárt vásárolt az Országos Rendõr-fõkapitányság (ORFK) az Országos Balesetmegelõzési Bizottságon keresztül az Országos Polgárõr Szövetség részére (OPSZ); a jármûvek átadására pénteken került sor Budapesten, a Készenléti Rendõrség központjában.

Több ezer Suzukit hívnak vissza a légzsák, illetve a motor lehetséges meghibásodása miatt - erõsítette meg az Origo értesülését az MTI-nek a cég kedden.

Harmadfokon börtönbüntetést kaptak a nyírségi tolvajok.

Elfogták a rendõrök azt a férfit, aki a gyanú szerint ellopta egy hajdúböszörményi lakos segédmotoros kerékpárját.

Megjött a tavasz, az elsõ napfény az utakra csalta a motorosokat is. Nem könnyû több hónapos kihagyás után visszaülni a járgányokra. Elengedhetetlen a gyakorlás, mielõtt valaki hosszabb távra indul. Már a szezon elején is több baleset történt.

Március 1-tõl a jelenlegi szabályozásnál hosszabb és nagyobb motorral felszerelt vízi jármû is csónaknak minõsül, így nem vonatkoznak rá a motoros hajó elõírásai - a változást a vízi közlekedésrõl szóló törvény módosítása tartalmazza.

A téli gumikra és a biciklilámpákra vonatkozó szabályok is változnak a legutóbbi Magyar Közlönyben megjelent rendelet értelmében, amely több ponton megváltoztatja az autó, a kerékpár és a motor forgalomban tartásának mûszaki feltételeit rögzítõ jogszabályokat.

A finn tudta, egyetlen esélye, hogy a biztonsági autó után leelõzi Fisichellát: megnyomta a KERS-t.

A keresztezõdésen akart átjutni, mikor ott nem adott elsõbbséget a neki jobbról érkezõ motorosnak, akivel összeütközött.

Szerelem gumiszakadásig2009-08-18 14:00:09
Az idén már második alkalommal ad otthont Máriapócs a driftnek. A kétnapos versenyen látható lesz Magyarország elit és feltörekvõ dtiftmezõnye és Európa számos prominense.

A Ferrari brazil pilótája, Felipe Massa továbbra is a budapesti Honvéd Kórházban fekszik szobati balesete óta, és az orvosok szerint valószínû, hogy az idei szezonban már nem ülhet Forma-1-es autóba.

Néhány nap múlva derülhet ki, hogy sérült-e, és ha igen, milyen mértékben Felipe Massa látása.

A Ferrarinál átgondolják bajnokuk visszahívását. Ha nem vállalja, Alonso, Rossi, Loeb lehet jelölt.

« 1. oldal »  Következő »