2024. április 26. Péntek, Ervin.
 

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. április 12-én 17 óra 15 perc körüli idõben motorkerékpáros szenvedett balesetet a 4-es számú fõút 244-es kilométer-szelvényénél.

Megjött a tavasz, az elsõ napfény az utakra csalta a motorosokat is. Nem könnyû több hónapos kihagyás után visszaülni a járgányokra. Elengedhetetlen a gyakorlás, mielõtt valaki hosszabb távra indul. Már a szezon elején is több baleset történt.

A helyszíni szemle idejére a rendõrök a Létai utat lezárták és a forgalmat elterelik.

Súlyos sérülések gyanújával szállították kórházba azt a motorost, aki egy személyautóval ütközött össze vasárnap reggel Debrecen határában, a 48-as út és a Kondoroskert utca keresztezõdésénél.

 

Kórházba kellett szállítani azt a motorost, aki egy személyautóval ütközött össze kedden délután Debrecenben, a Burgundia utcán.

Súlyos sérülésekkel szállították kórházba azt a motorost, aki egy személyautóval ütközött össze csütörtökön reggel a 4-es fõút, hajdúszováti leágazásánál.

Kórházba kellett szállítani azt a motorost, aki egy külföldi rendszámú autóval ütközött össze hétfõn kora hajnalban a 47-es úton, Sáránd és Derecske között.

« 1. oldal »