2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

A magyar bérmunkás tudja, hogy csak addig kell, amíg olcsóbb, de ugyanolyan jó.

Huszonöt évvel ezelõtt omlott le a berlini fal, és ez tette lehetõvé Németország újraegyesítését. Az akkori történelmet alakító politikusok is úgy emlékeznek, hogy Magyarország az NDK-ból érkezõ menekültek nyugatra engedésével jelentõs lökést adott a folyamatnak.

A debreceni rendõrök elfogták azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint hat koszovói állampolgárt akart Németországba juttatni.

A német kormány szerint Nagy-Britanniának továbbra is az Európai Unióban a helye, de a szabad munkaerõmozgás elvét nem lehet megkérdõjelezni - közölte hétfõn Berlinben Steffen Seibert kormányszóvivõ.

Magyarországra nem érkezett a szalmonellával fertõzött Németországból származó tojásból – közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) kedden az MTI érdeklõdésére.

Közösen fejlesztene pilóta nélküli repülõgépet Németország és Franciaország, és a programhoz szeretnének más uniós tagországokat is megnyerni - írta hétfõn a Handelsblatt.

Nincs magyar áldozata a szombati duisburgi Love Parade-nek. A német hatóságok vasárnap azt közölték, hogy a 19 áldozat közül négyen külföldiek.
Gratulált a német kancellár vasárnap az Eurovíziós Dalfesztivál német gyõztesének. Angela Merkel úgy fogalmazott, hogy „a fiatal Németország csodás példája Lena”, ...
Elutasította a német közlekedési miniszter a légitársaságok légtérzárlat miatti bírálatait. A Bild címû német napi hétfõi számának adott interjújában Peter Ramsauer jelezte, ...
Németország történelmének legnagyobb drogfogása. Hamburg kikötõjében egy Paraguay-ból érkezett konténerben 1,3 tonna kokaint találtak.
Modernkori bankrablás!2010-02-04 18:47:54
Adócsalók adataira vadásznak Németországban. A német kormánynak megvételre kínáltak egy számítógépes lemezt, ami 1500 svájci bankszámlát érintõ adatot tartalmaz.
« 1. oldal »