2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 

Néhány nappal a nõnapot követõen tartotta meg a lányokat és az asszonyokat köszöntõ ünnepségét a település.

A Hajdú-Bihar megyei rendõrök nõnap alkalmából ajándékkal köszöntötték a szabályosan közlekedõ jármûvezetõ hölgyeket.

Szép számmal jelentek meg Váncsod község nõnapi ünnepségén.

Vasárnap a nõk fél áron látogathatnak el félszáznál több budapesti és vidéki múzeumba a nemzetközi nõnap alkalmából – jelentette be Novák Katalin, az Emberi Erõforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelõs államtitkára és Hoppál Péter kultúráért felelõs államtitkár csütörtöki közös sajtótájékoztatójukon Budapesten, a Petõfi Irodalmi Múzeumban.

A nõnap elõestéjén zsúfolásig megtelt a mûvelõdési központ színházterme nótakedvelõ közönséggel.

Nõnap Esztárban2014-03-10 20:24:19

Március 8. a nemzetközi nõnap, ezen a napon ünnepeljük a nõket a világ minden országában.

Nõnapi mûsor Pocsajon2013-03-17 15:14:02

Nõnapi mûsor Pocsajon
Pocsaj – Nõnapi mûsorral köszöntötték Pocsaj hölgyvendégeit a március 16-i délutánon: az iskola és a község csoportjai adtak mûsort.

A tavasz és a természet megújhodásának kezdetén, idén is köszöntötték hölgytársaikat a Berettyóparti Nyugdíjasok Egyesületének tagjai. A Nadányi Zoltán Mûvelõdési Központ nagytermében összegyûltek körében megjelent Dr. Vitányi István országgyûlési képviselõ, Muraközi István polgármester, Bónácz János alpolgármester is.

A Nõnap történe2013-03-07 11:06:49

A nemzetközi nõnap a nõk iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének napja, amelyet 1917 óta (Magyarországon 1948 óta) minden év március 8-án tartanak. A nemzetközi nõnapot az ENSZ is a világnapok közt tartja számon. A nõnap eredetileg a mai virágos, kedveskedõs megemlékezéssel szemben munkásmozgalmi eredetû, harcos, a nõk egyenjogúságával és szabad munkavállalásával kapcsolatos demonstratív nap volt.

Nõnapoztak a nyugdíjasok2012-03-09 15:36:17

A Nemzetközi Nõnap elõestéjén a Berettyó-parti Nyugdíjas Egyesület tavaszváró mûsorral adózott hölgytagjainak a Nadányi Zoltán Mûvelõdési Központ színháztermében.

« 1. oldal »