2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

Április 21-éig adhatják be hangjátékok és hangjátéksorozatok terveit a pályázók a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsának 50 millió forintos pályázatára, amelynek felhívása a nap folyamán jelenik meg a Magyar Média Mecenatúra programot lebonyolító mecenatura.mtva.hu honlapon – áll az NMHH pénteki közleményében.

Pénteken megjelenik a tévéfilmek készítését támogató Fehér György-, és az animációs sorozatok készítõinek szóló Dargay Attila-pályázat felhívása - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság csütörtökön az MTI-vel. Emellett a médiatanács az idei Kecskeméti Animációs Filmfesztivál, valamint helyi és körzeti rádiók hírmûsorainak és magazinmûsorainak támogatásáról döntött.

Ideiglenes engedéllyel sugározhat három fõvárosi rádióadó a médiatanács e heti ülésén született döntés értelmében - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési hatóság pénteken az MTI-vel.

Kevesebb mint egy évvel ezután az így felszabadult frekvenciasávot a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság már hasznosította. Százötvenezer rászoruló háztartás állami segítséget kapott az átálláshoz.

Tovább csökkennek az Európai Unió, valamint Izland, Norvégia és Lichtenstein területén július 1-jétõl a mobiltelefonálás, az SMS-küldés és a mobilinternetezés díjai, amelyeket a magyarországi mobilszolgáltatóknak is alkalmazniuk kell – hívta fel a figyelmet a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) szerdán.

Megnyílt a Bûvösvölgy, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) médiaértés-oktató központja csütörtökön Budapesten.

Kedden hangolják át a debreceni, a komádi, a siklósi és a pécsi tévéadót, így a vételkörzetükben 8 és 18 óra között néhány órára szünetel a tévéadások földfelszíni vétele – közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) hétfõn az MTI-vel.

« 1. oldal »