2024. április 19. Péntek, Emma.
 

Jármûvezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt javasolnak bíróság elé állítást két férfival szemben a püspökladányi rendõrök.

Meggyõzõdésünk, hogy a „floridázás” ügyében indított nyomozás érdemi válaszok nélküli kurta-furcsa lezárása azt az országosan kialakult képet erõsítheti, hogy a hatóságok a Fidesz politikusaival szembeni vizsgálatok esetében nem kellõen alapos módon járnak el – emelték ki sajtótájékoztatón a Demokratikus Koalíció (DK) önkormányzati képviselõi, Varga Zoltán és Korcsog György.

Megszüntette a nyomozást a debreceni fideszes önkormányzati képviselõk és önkormányzati alkalmazottak tavalyelõtti floridai utaztatásával összefüggésben a Készenléti Rendõrség Nemzeti Nyomozó Iroda - az ORFK Kommunikációs Szolgálata errõl vasárnap tájékoztatta az MTI-t.

A rendõrök befejezték a nyomozást a hajdúböszörményi férfi ellen indított ügyben.

Befejezett nyomozás2013-10-03 14:27:29

A Hajdúböszörményi Rendõrkapitányság vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást.

Biciklitolvajok kerültek õrizetbe Berettyóújfaluban
Berettyóújfalu – Kerékpártolvajokat fogtak el és vettek õrizetbe kedden a berettyóújfalui kapitányság nyomozói.

Figyeljünk egymásra !2012-06-20 10:49:42

Bonyolult nyomozás zárult le. A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság Bûnügyi Osztálya a napokban fejezett be egy hosszan tartó nyomozást, melyben a nyomozók jelentõs erõkkel és szisztematikusan felépített munkával derítettek fel eseteket, melyben számos bûncselekmény megalapozott gyanúja merült fel.

A svájci hatóságok már vizsgálják az alsóörsi kettõs gyilkosság feltételezett tettesének kapcsolatait, hogy tisztázzák, miért utazott a kettõs állampolgárságú férfi egy kisebb fegyverarzenállal Magyarországra, ...
Bûnszövetségben elkövetett vesztegetés és más bûncselekmények megalapozott gyanúja miatt 20 emberrel szemben nyomoz a Pécsi Tudományegyetem gazdálkodásával kapcsolatban ...

Mint arról korábban már beszámoltunk, egy nagytestû kutya támadt egy 6 éves kisfiúra vasárnap a Hajdú-Bihar megyei Berettyóújfaluban. A nagytestû kutya elszakította láncát és a kerítésen átugorva támadt a saját udvarukon játszó gyerekre.

Lezárta a nyomozást a Vám- és Pénzügyõrség a MÁV Biztosító egymilliárd forintos sikkasztási ügyében. A MÁV ÁBE intézõ bizottságának elnökét sikkasztással, pénzmosással, csalással és hûtlen kezeléssel gyanúsítják.
Újra vizsgálja a rendõrség, hogy mi történt a kerületi rendõrkapitány irodájában a tavaly januári csepeli kettõs gyilkosság napján. A kerület egyik iskolájában két embert öltek meg, az igazgatót és egy tanárt.
Szemtanúkat, egy 144-es busz utasait és a buszra várakozók jelentkezését várja a rendõrség a szerda reggeli, XVI. kerületi gyilkosság ügyében. A szír pénzváltó megölésének eddig egy szemtanúja van.
Az utóbbi húsz év legbrutálisabb gyilkosságát derítette fel a rendõrség Debrecenben. A rendõrök elfogták azt a 34 éves férfit, aki - január 13-a és február 1-je között - megölte két idõs szomszédját Debrecenben.
Ki okozta a balesetet?2009-09-02 16:51:48
« 1. oldal »