2024. április 24. Szerda, György.
 

Karácsonyi ünnepséget rendezett a Nemcsak a húszéveseké a világ Nyugdíjas Klub december 20-án az idõsek otthonában. A klubtagok és a falu vezetõi vettek részt a meghitt, családias hangulatú délutánon.

Nagy sikert aratott a Nyugdíjas Fesztivál Pocsajban: több település klubja, csoportja érkezett, hogy mûsorával szórakoztassa a közönséget.

2013. szeptember 28-án tartotta a Klub megalakulásának 15 évfordulóját. Az ünnepségre a helyi Napközi Otthonban került sor. Mike Ferencné köszöntötte elõször a meghívott vendégeket: Bodnár Antalnét a Hajdú- Bihar Megye és Debrecen Nyugdíjas Szervezeteinek alelnökasszonyát, Puskás Bélánét a Szociális Bizottság elnökét, Dr. Vitányi István országgyûlési képviselõt, (aki sajnos nem tudott jelen lenni), Tóth Ferenc Polgármestert és feleségét Dr. Diószegi Annamáriát, Hidvégi László alpolgármestert, Varga Lajost és feleségét, aki a könyvelést végzi a klubnak.

A tavasz és a természet megújhodásának kezdetén, idén is köszöntötték hölgytársaikat a Berettyóparti Nyugdíjasok Egyesületének tagjai. A Nadányi Zoltán Mûvelõdési Központ nagytermében összegyûltek körében megjelent Dr. Vitányi István országgyûlési képviselõ, Muraközi István polgármester, Bónácz János alpolgármester is.

« 1. oldal »