2024. április 18. Csütörtök, Andrea, Ilma.
 
Hiába gyanúsítják a volt vezetõket több milliárd forintos adócsalással, az Eclipse Zrt továbbra is kap állami pénzt. Ezt állítja az eredetiség vizsgálattal foglalkozó cégek egyesületének elnöke.

Tovább gyengült a forint árfolyama kedden reggel: a hétfõ esti 273,25 forint/euró árfolyam után fél kilenckor 274,37 forinton jegyezték az európai fizetõeszközt a nemzetközi devizapiacokon, ...
Az iráni fõváros koldusai nagyjából 1500 dollárt, azaz 310 ezer forintot „keresnek” havonta - számolt be a Mehr hírügynökség kedden, emlékeztetve, hogy ez az országban érvényben lévõ minimálbérnek nagyjából az ötszöröse.
Elbont egy utat egy vállalkozó, mert nem fizették ki neki az árát. Zalakomár közelében az M7-es autópálya kapcsán kellett mezõgazdasági utat építeni, hogy a gazdák meg tudják közelíteni földjeiket.
Az év elsõ két hónapjában 3,5 százalékkal nõttek a reálkeresetek a versenyszférában az elõzõ év hasonló idõszakához képest - derül ki a Központi Statisztikai Hivatal legfrissebb tájékoztatójából.
Akár 50 millió forintos informátori díjat is kaphat ezentúl az, aki konkrét bizonyítékkal tud szolgálni a Gazdasági Versenyhivatalnak egy kartellrõl, azaz a piaci verseny korlátozását szolgáló megállapodásról.
Csaknem kétszer többet keresnek a férfiak a nõknél bizonyos szakmákban. Egy friss felmérés szerint a pénzügyi menedzserek körében ekkora a különbség a két nem fizetése között ugyanabban a pozícióban.
Késsel támadtak egy taxisra csütörtök hajnalban, Budapesten. Az utas a Feneketlen-tónál intette le a kocsit, és a Toronyház utcába vitette magát. Miután megérkeztek kést rántott, többször megszúrta a sofõrt és pénzt követelt.
Az MTK egykori futballistája, Katzenbach Imre is érintett a milliárdos adócsalás és pénzmosás miatt indított Eclipse-ügyben. A vám- és pénzügyõrség országos ...
Februárban a vártnál némileg kedvezõbben alakult az államháztartás helyzete, a hiány 381,9 milliárd forint volt, az elsõ negyedév végére a vártnak megfelelõen a bruttó hazai termék 2,5 százaléka a deficit. A recesszió mélypontja a tavalyi harmadik negyedévben volt, ...
Nehezebb ingatlan, vagy autóhitelhez jutni hétfõtõl egy új kormányrendelet miatt. A legnépszerûbb, svájci frank alapú lakáshitelekhez például 50 százalék önerõ szükséges.
87 olyan országgyûlési képviselõ van, akiknek a jövedelme tavaly meghaladta az egymillió forintot. A HVG gyûjtése szerint Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök kereste tavaly a legtöbb pénzt - 8 604 159 forintot egy hónapban.
Ellopták az automatát2010-02-23 18:08:25
Kitéptek a helyérõl és elvittek egy pénzautomatát Gyõrben ma hajnalban. Információink szerint a gépben több millió forint volt.
Nem fogy az áthidaló hitel2010-01-15 18:56:57
Csak kis mértékben emelkedett az ügyfelek száma annak hatására, hogy a kormány decemberben módosította a lakáshiteleseknek állami kezességvállalás mellett nyújtott áthidaló kölcsön igénylési szabályait.
Erõsödött kissé a forint2010-01-05 17:30:50
« Előző « 3. oldal »  Következő »