2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 

A férfiak rátámadtak az asszonyra, összeverték és a pénzét követelték. Végül a lakásból elrabolták az idõs nõ nyugdíját valamint magukkal vitték a házban talált hurkát, kolbászt, és szalonnát is.

Jól fizet a járvány2009-12-07 11:44:13

Több mint négymilliárd forintnyi papír kétszázas van még a zsebekben.

Van, aki az egész fizetését teszi bele, amíg mások az utolsó százasukat hozzák be. Nyertek itt már közel félmillió forintot, de jóval többet hagytak már benne. Nem túlzás, ez egy betegség, hiszen van, aki a fizetés után a kölykét meg sem eteti, egybõl a gépbe teszi - mondta el a nyerõgépekrõl a véleményét egy pultos (Andrea).
Az országos bruttó átlagjövedelem két évvel ezelõtt havi 192 ezer forint volt, ugyanez ma 215 ezer forint. A jövedelmek alakulása tehát a válság ellenére nem mutat jelentõs törést az elmúlt idõszakban
Csökkent a reálkereset2009-10-20 15:53:40

Eddig ezt a pénzt a gyermek nagykorúvá válásáig félre kellett tenni, hogy amikor a fiatal elhagyja az intézetet, legyen némi tõkéje az önálló élete megkezdéséhez.

Kedves Ferenc a leggazdagabb magyarok egyike. Állítólag állateledel gyártásból sikerült felhalmoznia sok-sokmilliárdos vagyonát, amibõl szívesen költ ismert modellekre. Ezt tudtam meg a minap az egyik nõi magazinból, amiben arról cikkeztek, hogy a nagy semmirõl elhíresült Molnár Anikót is kitartotta egy ideig ez a kedves fickó.
Elavult kalkulációra alapozva becsülte meg a Margit híd felújításának árát, ráadásul számos árdrágító tényezõvel nem számolt a fõváros. A szétesõben lévõ híd tatarozására két cég jelentkezett, hasonló ajánlattal, de mindkettõ majdnem kétszer annyiról szól, mint amennyit a fõváros akart a hídra költeni.

Fénymásolt tízezer forintost próbált meg felváltatni az a két tizenéves fiú, akiket a helyszínen elfogtak a rendõrök.

Új negatív rekordot állított be a forint: az eurót 312,25 forinton is jegyezték délelõtt tíz óra után a bankközi kereskedelemben. Ezt megelõzõen az árfolyam 308 forint környékén ingadozott. A rekorddöntést követõen 311 forint alá ment vissza az árfolyam.

Az utóbbi két hónapban alig csökkentek és továbbra is kétszámjegyûek maradtak az egy évnél rövidebb idõre lekötött betétek után járó legmagasabb kamatok. Így akár 7 százalékot is megközelítõ reálkamathoz is juthatnak a takarékoskodók. Az [origo] idén februárban is összegyûjtötte a feltételekhez nem kötõdõ betétekre járó kamatokat.

Péntek délelõtt fél tizenkettõkor 298,25 forintig gyengült az euró forintárfolyama a budapesti bankközi kereskedelemben. A dollár jegyzése elérte a 230,50 forintot. Az árfolyam-gyengítõ eladási nyomás az egész régiót terheli, de a forinttal szemben erõteljesebbnek tûnik a kereskedõk beszámolója szerint. A piac hullámokban próbálgatja az ellenállási határt. A svájci frank jegyzése 200 forint felett van a tegnap délutáni 194 forint körüli szint után, 100 japán jenért pedig 258 forintot kértek a csütörtök délutáni 246 forint után.

Jelentõs gyengülésen ment keresztül a magyar deviza árfolyama az elmúlt napokban, az euró jegyzése több mint 15 forinttal erõsödött, ennek eredményeként kedd délelõtt 284 forint felett is járt a jegyzés. A gyengülésben külföldi és belföldi tényezõk egyaránt szerepet játszottak. Az IMF-felülvizsgálattal kapcsolatos pletykák mellett az magyar ipar kiábrándító teljesítménye és technikai okokkal is magyarázható a forint mélyrepülése, amely százalékos mértékben nem is tûnik olyan drasztikusnak.

« Előző « 4. oldal »  Következő »