2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Változnak a szokásaink2015-05-10 06:00:26

Kedvezõbb az áruk más köretféléknek és az étkezési szokások is változnak, ezért a burgonyafogyasztás ma már egyre kevésbé divatos.

Mire számítanak a guruk2015-01-31 19:51:03

Mindhármuk szerint most a bikapiac érvényesül, de ennek egyszer vége fog szakadni.

Akik nem ismernek ehetetlent2015-01-23 12:28:43

Az importált zöldségek és gyümölcsök komoly szûrõkön mennek át.

Az új lakások építése ugyan még mindig a negatív csúcs közelében van, de a használtlakás-piac már emelkedõ pályára állt, ami az új lakások iránti kereslet élénkülését vetíti elõre ingatlanpiaci szakértõk szerint.

Ünnepélyes keretek között adták át Esztárban a helyi piacteret a napokban.

Az Otthon Centrum (OC) kicsivel 10 százalék feletti, míg a Duna House (DH) 13 százalékos forgalombõvülésrõl számolt be az elsõ félévben a használt lakások piacán az MTI-hez eljuttatott elemzésében.

A hõség kedvez az árnak2014-07-17 14:24:44

Hajdú-bihari dinnye ugyan még nem, de békési már kapható a piacon.

Egyre több a kis bolhapiac2014-07-12 11:38:55

Generációkra szóló befektetés. A szabadnapokat saját nyaralónkban tölteni többet érhet, mint bármilyen külföldi utazás, egy második otthon, miközben utódainkra is gondoltunk.

Korábban megírtuk, hogy átadták, mégsem üzemel a hajdúböszörményi piac. Mostanra viszont már a fotók is mutatják, a városközpont-rehabilitáció egyik elemeként a megújult városi piac már nyitva a vásárlók elõtt is.

Járt már úgy, hogy egy élelmiszerboltban, a hûtõpult elõtt állva elgondolkodott, mibõl készült a felszeletelt, csomagolás nélküli felvágott? Mi van a helyben készült franciasalátában, vagy mióta áll ott a dobostorta? Na és a piacosok kézmûves termékeivel fogott már mellé? Vagy látott szmogban aszalódó szárazkolbászt, kérdezte, dejós vagy diós-e a bejgli a karácsonyi vásáron? Mit lehet tenni, ha nem kap választ? Most összefoglaljuk.

Egyre több termelõi piac van Magyarországon, és egyre többen vannak azok, akik csak kákicsot legelõ tyúk aranysárga tojását, vagy Gyula bácsi háztáji mézét hajlandóak fogyasztani. De nyugodtan adhatunk a gyereknek abból a kolbászból, sajtból, tojásból, amirõl nem tudni, honnan származik, hol készült és mikor? És mi a helyzet a piaci higiéniával?

A hideg idõjárás miatt jelentõs fagykárra számítanak a gazdák
Debrecen – Az elhúzódó tél miatt, a vártnál minden bizonnyal kevesebb és drágább lesz a gyümölcs az idén nyáron a hajdú-bihari piacokon, üzletekben.

Devizapiac – Stabilizálódott a forint árfolyama péntek estére
Budapest, 2013. január 11., péntek (MTI) – Stabilizálódott a forint árfolyama a napközbeni gyengülés után péntek estére a fõbb devizákhoz képest a bankközi devizapiacon: az eurót este nyolc óra körül 295,89 forinton jegyezték, délután 295,72 forint volt az árfolyam a csütörtök esti 293,69 forinttal szemben.

Ingatlanpiac: valami van2012-07-15 20:39:34

Hajdú-Bihar – Noha Debrecen (az ország második legnagyobb városaként) az elmúlt évtizedekben szinte folyamatosan növekvõ lélekszámmal büszkélkedhetett, az ingatlan-beruházók most a hajdú-bihari megyeszékhelyen is inkább kivárnak – tájékoztatta a Naplót Geréb László, az OTP Ingatlanpont hálózat megyénkért is felelõs régióvezetõje.

Megmozdult az ingatlanpiac2012-04-16 10:42:45

Hajdú-Bihar, Magyarország – Továbbra is magas tranzakciószámot produkál az ingatlanpiac, annak ellenére, hogy két hónapja lezárult a végtörlesztési idõszak.


Budapest - A végtörlesztés közelgõ határideje mozgósította a vevõket – mutatnak rá az elemzõk.

Nézze meg mennyibe kerülnek a zöldségek és a gyümölcsök megyénk piacain!

Három település piaci árait hasonlítottuk össze.

Nézze meg, mennyiért vehet zöldséget és gyümölcsöt Hajdú-Biharban!

Az ingatlanpiaci ár- és forgalomesés elérte a mélypontját, és már a fellendülés jelei tapasztalhatók - derül ki az Otthon Centrum elemzésébõl. Ezt támasztja alá az új, forintalapú hitelkérelmek számának folyamatos növekedése is az OTP Banknál. Annak érdekében, hogy ebben a piaci környezetben nagyobb teret nyisson a lakáshitelek elérhetõségének, az OTP Bank szélesítette a hitelbírálat során figyelembe vehetõ jövedelmek körét.

Budapest, 2010. április 30. - Jelentõs változások elõtt áll az újépítésû lakások piaca, ami a szakértõk szerint már a közeljövõben lakásszám csökkenést és áremelkedést hozhat.

Zelei Zoltán - Elephant Holding

Rémálom - ezt mondta az autókereskedõk szövetségének elnöke az új autó eladások számára. Ugyanis a piac a negyedére zsugorodott az elmúlt két évben és emiatt 15 ezer munkahely szûnt meg. Valami javulás viszont már van.
« 1. oldal »  Következő »