2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 

A rendõrök két fiatalembert vettek bûnügyi õrizetbe és kezdeményezték elõzetes letartóztatásukat.

Rablás Derecskén2015-12-01 19:59:46

A derecskei rendõrök õrizetbe vették a 16 éves lányt és 18 éves társát.

Az év eleje óta négy debreceni üzletet is kifosztott a kamaszokból és fiatal felnõttekbõl álló társaság.

Rablás a buszmegállóban2015-05-05 08:41:24

A 19 éves helyi lakos az egyik zsákai buszmegállóban rabolta ki áldozatát. A rendõrök a gyanúsítottat elfogták és õrizetbe vették.

A rendõrség kéri, hogy még akkor is tartsuk zárva a bejárati ajtót, ha otthon vagyunk.

A debreceni rendõrök a képeken látható ismeretlen tettesek azonosításában kérik a lakosság segítségét.

A Debreceni Ítélõtábla Dr. Elek Margit vezette tanácsa eljárási szabálysértésbõl adódó megalapozatlanság miatt hatályon kívül helyezte az elsõfokú ítéletet és új eljárás lefolytatására utasította a Nyíregyházi Törvényszéket.

A hajdúnánási rendõrök bíróság elé állítást javasolnak azzal a két férfival szemben, akik a gyanú szerint Polgáron kirabolták áldozatukat.

Vádemelést javasolnak a debreceni rendõrök az ellen a két férfi ellen, akik egy fiatal nõt támadtak meg Debrecenben, a nyílt utcán.

Az elsõdleges személyleírás szerint egy 25–30 éves, 160–170 centiméter magas, kék kapucnis pulóvert és sötét farmert viselõ férfi sállal eltakarva az arcát lépett be egy Jerikó utcai nemzeti dohányboltba hétfõn este fél hét tájban.

A tízezer forintot alig haladta meg a zsákmány…

A megyei rendõr-fõkapitányság rablás gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Fegyház várhat rablás kísérlete miatt a két férfire.

A hajdúnánási rendõrök befejezték a nyomozást azzal a két gyanúsítottal szemben akik a gyanú szerint Polgáron rabolták ki áldozatukat.

Egy dohánybolti rablás elkövetõjét, valamint három lehetséges szemtanút keres a debreceni rendõrkapitányság.

A Balmazújvárosi Rendõrkapitányság eljárást folytat rablás bûntett és más bûncselekmények elkövetése miatt egy fiatalkorú fiúval szemben.

Elfogatóparancs volt érvényben azzal a moldáv állampolgárral szemben, akit a Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltség rendõrei fogtak el.

A berettyóújfalui rendõrök rablás bûntett elkövetése miatt javasolnak bíróság elé állítást egy hencidai lakos ellen.

„Egy állampolgár” tett bejelentést a pofozkodásról, most mindkét érintett felel.

A Debreceni Törvényszék hét és fél, illetve kilenc év szabadságvesztésre ítélte jogerõsen azt a két algériai menekültet, akik 2013 májusában késsel felfegyverkezve raboltak ki két lányt Debrecenben. A másodfokú bíróság ugyanakkor fegyházról börtönre enyhítette a Debreceni Járásbíróság elsõfokú ítéletét – közölte a törvényszék szóvivõje szerdán az MTI-vel. Tatár Tímea elmondta: a két férfit a szabadulásukat követõ idõszakra tíz évre kiutasították Magyarországról.

Vádat emelt a Debreceni Járási Ügyészség az ellen a hajléktalan pár ellen, akik az utcán megpróbálták elrabolni egy nõtõl a nála lévõ szatyrokat.

Harmadfokon megváltoztatták a Debreceni Törvényszék határozatát annak a két férfinak az ügyében, akik gyógyszerrel kevert itallal kábították el áldozataikat a cívisvárosban.

Motorral ment bankot rabolni2014-05-09 08:59:23

A vádlott következetesen tagadott, folytatás június 5-én tanúkihallgatással.

„Humánus” rablók: a beteg, idõs férfit nem kötözték meg eléggé…

Bûnösnek mondta ki a Berettyóújfalui Járásbíróság rablás, rablási kísérlet, személyi szabadság megsértése, lopás és lopási kísérlet bûntettében, valamint magánlaksértés vétségében azt a hat vádlottat, akik még 2012 tavaszán raboltak ki több idõs sértettet Komádiban.

« 1. oldal »  Következő »