2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság folytatólagosan elkövetett rablás, testi sértés és más bûncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást két fiatalkorú fiúval szemben.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság Biharkeresztesi Rendõrõrsének járõrei kedd este elfogták Nagykerekiben egy rablás elkövetõjét, aki az elfogása elõtt közvetlenül baromfikat tulajdonított el egy családi ház udvaráról.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság õrizetbe vette azt az 5 férfit – köztük 3 fiatalkorút –, akik megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy 2012. július 20-án 03.00 óra körüli idõben Komádi településen egy családi házba – tetõbontás módszerével – behatoltak.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság rendõrei rablás bûntett megalapozott gyanúja miatt õrizetbe vettek egy 23 éves és egy 18 éves furtai férfit.


Debrecen. Kirabolták a Hajdú-Bihar Megyei Temetkezési Vállalat Berettyóújfalui Irodáját. A betörés szerda éjjel történt, egyelõre rejtély, hogyan jutottak be az elkövetõk.


Hencida –  Súlyosan megsérült egy 84 éves nõ, amikor vasárnap délután kirabolták egy hencidai buszmegállóban – tájékoztatott a rendõrség kedden.

Berettyóújfalu, Debrecen - Egy 21 éves berettyóújfalui férfit vettek õrizetbe a debreceni rendõrök, aki tegnap késõ este Debrecen, Petõfi téren lévõ sörözõ és a Homokkerti felüljáró között, fallal ellátott sötét területen egy hajléktan férfit megtámadott.

Derecske – Kedden 19.00 órakor érkezett bejelentés a Berettyóújfalui Rendõrkapitányság ügyeletére, miszerint Derecskén a Bocskai utca és Híd utca keresztezõdésében egy hazafelé tartó idõs, 84 éves hölgyet egy általa ismeretlen, nyolc és fél hónapos terhes nõ kirabolt.

Derecske, Tépe - Gyanúsítottként hallgattak ki a derecskei õrs nyomozói a napokban két férfit, akik betörtek egy tépei ház melléképületébe az éj leple alatt.

 

 

Pénteken délután, 15.30 és 16 óra között, ismeretlen tettes kirabolta a berettyószentmártoni postafiókot.

Betörtek egy berettyóújfalui raktárépületbe 2010. október elején. A bûncselekmény gyanúsítottját tegnap vették õrizetbe a Berettyóújfalui Rendõrkapitányság nyomozói.

A szúnyoghálót kivágva jutott be egy hajdúszoboszlói lakásba 2010. július 9-re virradó éjszaka az a két férfi, akiket a helyszín közelében fogtak el a Hajdúszoboszlói Rendõrkapitányság járõrei. A két gyanúsítottat a bíróság azóta már elõzetes letartóztatásba helyezte.

Pandúrból rabló. Csaknem 3 millió forintot zsákmányolt az a 42 éves nyugdíjas rendõr alezredes, aki még kedden délelõtt rabolta ki egy játékpisztollyal a jakabszállási takarékszövetkezetet.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság vezetõje 100.000. forint (azaz százezer) díjat ajánlott fel a nyomravezetõnek.


Elfogtak egy rablópárost a rendõrök Veszprém megyében. Azzal gyanúsítják õket, hogy egy hónap alatt háromszor rabolták ki ugyanazt a kisboltot Székesfehérváron. A bolt tulajdonosa néhány napja panaszkodott híradónknak arról, hogy a rendõrök nem tesznek semmit, ezért kamerákat szerelt fel az üzletébe. A rablópárost végül tegnap fogták el a rendõrök.
Betört egy tatabányai gimnáziumba, ellopott egy laptopot, majd mikor elfogása után elengedték a rendõrök, félelmében világgá ment egy 16 éves fiú.
Lopják az ár- és belvízvédelmieket a fémtolvajok. Legutóbb a Hajdú-Bihar megyei Folyás szivattyútelepét rongálták meg, így a telep üzemképtelenné vált.
Tõrrel rabolta ki a bankot2010-02-23 19:45:29

Polgárõri közremûködéssel sikerült elfogni egy betörés elkövetõit tegnap este Körösszakálban.

A férfi késsel a kezében lépett be az üzletbe, persze nem vásárolni akart, inkább a pénzt követelte az eladónõtõl, aki segítségért kiáltott, mire a férfi menekülõre fogta a dolgot. Forró nyomos nyomos csoport indult a tettes után!

A két tizenöt éves fiúnak a diszkóüzemeltetéshez szükséges – 40 ezer forint értékû – mûszaki cikkekre nem volt elég pénze, ezért rabolni kezdtek. Elsõként késsel megfenyegettek egy pénztárosnõt. Húszezer forintot zsákmányoltak.

« Előző « 2. oldal »  Következő »