2024. április 24. Szerda, György.
 

Elsõsorban a csíksomlyói búcsúra tartók és a Nyugat-Európából a pünkösdi hosszú hétvégére hazautazó román vendégmunkások nagy száma miatt fokozott ellenõrzést tartanak a két ország rendõri szervei csütörtöktõl keddig a 42-es és 47-es fõutak hajdú-bihari szakaszain - közölte a megyei rendõr-fõkapitányság sajtószóvivõje szerdán az MTI-vel.

Keményebb büntetésre számíthatnak április 15-tõl, akik áthágják a közlekedési szabályokat. A rendõrség közölte, szigorúak lesznek, de nem igazságtalanok.

Két napos Tispol közlekedésbiztonsági ellenõrzést tart a rendõrség a megye útjain. Az egyenruhások elsõsorban a passzív biztonsági eszközök, azon belül a biztonsági öv és a gyermekbiztonsági rendszer elõírásszerû használatát figyelik.

Sonka razzia. Szemét mellett, kartonlapokon szállított kétes eredetû húst foglaltak le kedden hajnalban az állategészségügy emberei Monornál, egy ellenõrzésen. Húsvét hétfõig az állattelepeket, vágóhidakat, ...
Néha napokig nincs áram, mosni, fõzni nem tudnak, a gyerekek gyertyafény mellett tanulnak, közben pedig magas villanyszámlát fizetnek egy nyíregyházi lakótelepen élõk az áramtolvajok miatt.
Egy illegális pornófilm forgatást számoltak fel a rendõrök a hétvégén Újpesten. Meg nem erõsített információk szerint az egyik gyanúsított rendõr.

Az illegális pirotechnikai árusítók kiszûrése érdekében a Debreceni Rendõrkapitányság munkatársai folyamatos ellenõrzéseket hajtanak végre, melynek eredményeként tegnap egy "illegális árust" értek tetten ....

« 1. oldal »