2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 

A Nagytemplomi Gyülekezet több intézményében végeztek energetikai korszerûsítést.

A hétvégén újra kinyitja kapuit az Egyháztáji Vásár Debrecenben!

Hétvégén ismét Egyháztáji vásárral várja Debrecenben a Magyar Református Szeretetszolgálat a jó minõségû, magyar áru iránt érdeklõdõket.

Adventi családi délutánt szervezett a református egyházközösség azzal a céllal, hogy közösen készülhessenek kicsik és nagyok a közelgõ ünnepre.


Körösszegapáti – Hat református fiatal, Bethlendy Dániel, Gerner László, Gyöngyi Dóra, Szabó Szabina, Szilágyi Enikõ és Tokai Dóra döntöttek úgy Körösszegapátiban, hogy Isten és a gyülekezet elõtt vallást tesznek hitükrõl és konfirmációi vizsgát tesznek.

Hálaadó ünnepi istentiszteletet tartottak október 16-án a csökmõi református templom teljes felújítása alkalmából. A kívül-belül megszépült templomban annyi ember gyûlt össze a rendkívüli eseményre, amire csak több évtizeddel ezelõtt volt példa.


Körösszegapáti – Csizmadia Tibor tiszteletes úr, egész napos kirándulásra vitte az apáti református egyházközösség tagjait.

Biharkeresztes - Az V. Református Mûvészeti Fesztivál rendezvényei egész héten tartottak Biharkeresztesen.


Majláth József református lelkész szervezésében, Berettyóújfalu is csatlakozott a Magyar Református Szeretetszolgálat által meghirdetett Kárpát-medencei református napokhoz.

Az egyházközség fennállásának 420. évfordulója, valamint a Kálvin-évek alkalmából idõszaki kiállítást rendeztek a Bihari Múzeum kiállítótermében.

A református gyülekezet egyik legfontosabb eseménye, a konfirmáció zajlott május 16-án a csökmõi református templomban. Idén négy kislány konfirmált: Stefán Tímea, Szincsák Alexandra, Tokai Lilla, és Vári Julianna.

Idén is lesz farsang a Vésztõi Református EGyházközség szervezésében, február 13-án 15 órai kezdettel.

« 1. oldal »