2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 

Az elmúlt 24 órában a hajdú-bihari rendõrök 6 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyû sérüléssel végzõdtek.

Debreceni rendõr segített egy Nyíregyháza belterületén történt baleset sérültjeinek.

Egy szolgálatba tartó hajdú-bihari rendõr vette észre azt az idõs bácsit, aki kabát és cipõ nélkül gyalogolt a 35-ös számú fõút mellett.

Hajdú-Bihar – A hajdú-bihari rendõrök megyei futsal bajnokságon versenyeztek.

A rendõrség közterületi szolgálatát a választás napján úgy kell megszervezni, hogy a szavazóhelyiséget érintõ segítségkérés esetén az elsõ járõr 15 percen belül megérkezzen a helyszínre.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 10 személyt fogtak el, közülük 6 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 4 fõt az ellenük érvényben lévõ körözés alapján. Az egyenruhások 16 személyt állítottak elõ, ebbõl 2 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Megyénk közútjain a rendõrök 1 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amely könnyû sérüléssel végzõdött.

Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság

Berettyóújfalu - A berettyóújfalui rendõrök a tegnapi napon egy 19 éves és egy 22 éves berettyóújfalui férfit vettek õrizetbe és indítványozták az elõzetes letartóztatásukat.

Magyar rendõrök mellett román egyenruhásokkal is találkozhattunk a határ mentén.

Tolvajt fogtak Komádiban2010-11-11 10:36:16

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság Komádi Rendõrsének járõrei a napokban elfogták azt a helyi férfit, aki az éjszakai órákban a Polgármesteri Hivatal udvaráról kábelt próbált meg ellopni.

Idõs asszonyt bántalmazott és rabolt ki kedden délután két hencidai fiú, akik már rács mögött vannak.

Két algír határsértõt fogtak el kedden délelõtt a megyei rendõr-fõkapitányság Bihar Bevetési Osztályának és a Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltéségének munkatársai – tudatta Vezendi Jánosné, sajtószóvivõ.

Gyújtogatni akart a 6-os villamoson egy férfi kedden délelõtt Budapesten. A rendõrség tájékoztatása szerint a Dunai Vizirendészeti Rendõrkapitányság egy szabadnapos munkatársa fogta el.
A svájci hatóságok már vizsgálják az alsóörsi kettõs gyilkosság feltételezett tettesének kapcsolatait, hogy tisztázzák, miért utazott a kettõs állampolgárságú férfi egy kisebb fegyverarzenállal Magyarországra, ...
Megszólalt a gyászoló apa2010-08-05 13:48:50
20-25 ember vett részt azon a gyertyás megemlékezésen, melyet szerdán délután négy órától tartottak Alsóörsön az éjjeli lövöldözésben elhunyt rendõrre és a tragédia másik áldozatára, ...
« 1. oldal »  Következő »