2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

A helyszíni szemle idejére a rendõrök a Létai utat lezárták és a forgalmat elterelik.

Befejezett nyomozás2013-10-03 14:27:29

A Hajdúböszörményi Rendõrkapitányság vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendõrök 7 személyt fogtak el, közülük 6 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 fõvel szemben az ellene érvényben lévõ körözés alapján intézkedtek. Az egyenruhások 24 személyt állítottak elõ, ebbõl 11 fõt bûncselekmény elkövetésnek gyanúja miatt.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 10 személyt fogtak el, közülük 6 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 4 fõt az ellenük érvényben lévõ körözés alapján. Az egyenruhások 16 személyt állítottak elõ, ebbõl 2 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Megyénk közútjain a rendõrök 1 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amely könnyû sérüléssel végzõdött.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 7 személyt fogtak el, közülük 6 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 fõt az ellene érvényben lévõ körözés alapján. Az egyenruhások 25 személyt állítottak elõ, ebbõl 1 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Megyénk közútjain a rendõrök 1 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, mely könnyû sérüléssel végzõdött.

Letartóztattak egy brit turistát egy állítólagos állatszex-farmon, az Egyesült Államokban. Az 51 éves férfit azzal vádolják, hogy három kutyával közösült.
Több mint 600 ittas vezetõt kaptak el a rendõrök az ünnepi ellenõrzés-sorozat ideje alatt. A hosszú hétvégén 104 személyi sérüléses közlekedési baleset történt, ...

Fokozott közúti ellenõrzést tart a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság. Mikor és hol érdemes figyelni? Kattintson a legfrissebb információkért!

Romákat gyaláztak2010-02-22 10:25:20
Megerõsítette a rendõrség az éjszakai járõrszolgálatot Hódmezõvásárhelyen, miután vasárnapra virradóra ismeretlenek több mint 10 romák lakta házra festettek gyalázkodó feliratokat.

Polgárõri közremûködéssel sikerült elfogni egy betörés elkövetõit tegnap este Körösszakálban.

Huszonkét ember megölésére készült az a fiatal egyetemista, akit csütörtökön fogtak el a rendõrök. Azt tervezte, hogy egy bevásárlóközpontban vagy az egyetemén lövi le áldozatait.

Fokozott ellenõrzést tartottak a rendõrök a hétvégén Hajdú-Bihar megyében.

Pénzt kért egy gyorshajtáson kapott autóstól a rendõr Nyíregyházán, cserébe törölte a traffipax felvételét.

Elfogták a gyáli gyilkost2009-12-21 10:30:21
« 1. oldal »  Következő »