2024. április 23. Kedd, Béla.
 

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 4 személyt fogtak el, közülük 3 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 fõt az ellene érvényben lévõ körözés alapján. Az egyenruhások 17 személyt állítottak elõ, ebbõl 2 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Több rendõr teljesít szolgálatot és gyakrabban járõröznek Ercsiben a vasárnapi gyilkosság óta. Vasárnap egy 39 éves helyi férfi gázálarcban, a hátán egy permetezõvel ment az ercsi házhoz, ...
Gyorshajtókra vadásznak2010-04-27 11:35:38
Háromnapos összehangolt akció indult kedd reggel Magyarországon. A rendõrök elsõsorban a gyorshajtókat próbálják kiszûrni, ezért valamennyi hagyományos és automata sebességmérõ mûszer mûködni fog.
Három halálos baleset, 345 ittas vezetõ, 87 bevont jogosítvány - ez a mérlege a rendõrség húsvéti fokozott ellenõrzésének hétfõn kora délutánig.
Egy éjszaka alatt kétszer is elloptak többszáz kiló döghúst egy medgyesegyházi sertésteleprõl. A beteg állatok tetemeit a konténerekbõl egy banda kiszedte és elvitte, de út közben rendõrökkel találkoztak, ...

Fokozott közúti ellenõrzést tart a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság. Mikor és hol érdemes figyelni? Kattintson a legfrissebb információkért!

Lángoló autóból mentették ki a sofõrt a rendõrök a Könyves Kálmán körúton. A rendõrök járõrözés közben vették észre a villanyoszlopnak csapódott kocsit.
Fegyverkeznek az ózdiak2010-02-17 12:44:35
Kerítéslécbõl esztergált kard, kések, balták, légfegyverek, és vipera, csak néhány azok közül a több száz szúró-vágó eszköz közül, amelyeket az ózdi rendõrök foglaltak le tavaly.

Fokozott ellenõrzést tartottak a rendõrök a hétvégén Hajdú-Bihar megyében.

Trükköznek a zsebesek2009-12-11 09:48:48

Ismét megpróbálták kirabolni a mikepércsi Hajdú Takarékszövetkezetet! A hétfõ délelõtti támadás tettesét azonban sikerült elfogni.

Fokozott ellenõrzést rendelt el Budapest rendõrfõkapitánya hétfõn délutánra és kedden egész napra a Debrecen-Liverpool Bajnokok Ligája mérkõzés miatt, amit kedden tartanak meg a fõvárosi Puskás Ferenc Stadionban.

Várták a hatóságok a szabályos vagy szabálytalan autósokat, akiknek ellenõrizték papírjait, de adott esetben a szondát is megfújatták velük. Nem hiába. Tudjon meg többet!

Kedden, szerdán és csütörtökön is fokozott közlekedési ellenõrzésre számítsanak az útra kelõk Debrecenben és a megye egész területén.

Fontos tudnivalók a Liverpoolba utazóknak

« 1. oldal »  Következő »