2024. április 23. Kedd, Béla.
 

A debreceni rendõrök vették észre azt az idõs nõt, aki összegörnyedve, átfázva ült egy oszlop mellett az utcán.

A hajdúszoboszlói rendõrök õrizetbe vettek két nõt, akik egy üzletbõl kozmetikai terméket tulajdonítottak el.

Az elmúlt 24 órában a hajdú-bihari rendõrök 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amely könnyû sérüléssel végzõdött.

Az elmúlt 24 órában a hajdú-bihari rendõrök 5 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyû sérüléssel végzõdtek.

A debreceni rendõrök egy férfit fogtak el, aki ellen elfogatóparancs volt érvényben.

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy Szent György nap, a Rendõrség napja alkalmából 2015. április 24-e a Rendõrség hivatásos állománya számára munkaszüneti nap – olvasható az ORFK közleményében.

Augusztus elején kaphatják meg a rendvédelmi dolgozók a megemelt illetményüket – mondta Kontrát Károly, a Belügyminisztérium politikai államtitkára az M1 aktuális csatornán hétfõ reggel.

A debreceni rendõrök szabálysértési õrizetbe vettek egy kokadi fiút, aki kerékpárt lopott.

Az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendõrség tudomására.

A település iskolaigazgatója szerda este jelentette a rendõrségre, hogy az oktatási intézménybe betörtek és elloptak több számítástechnikai eszközt.

Az elmúlt 24 órában a hajdú-bihari rendõrök 3 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyû sérüléssel végzõdtek.

A berettyóújfalui rendõrkapitányság baleset megelõzési céllal bemutatót tartott. Egy biztonsági öv szimulátor segítségével demonstrálták ugyanis a biztonsági öv használatának fontosságát.

A rendõrség 346 285 gépjármû sebességét ellenõrizte a csütörtökön kezdett 24 órás közlekedési akcióban, a jármûvek közül 4928 lépte át a megengedett sebességet – közölte az Országos Rendõr-fõkapitányság pénteken a honlapján.

Érezhetõen kevesebben lépték át a megengedett sebességet.

Dr. Zentay Attila az Országos Mentõszolgálat Dél-alföldi Regionális Mentõszervezet igazgatója a Ma reggelben elmondta, hogy az életmentõ láncban nagyon nagy szerepe van az egészségkárosodást elõször észlelõ laikusoknak.

Elfogadta a rendvédelmi dolgozók életpályamodelljérõl szóló törvényt kedden az Országgyûlés. A határozat értelmében új elõmeneteli és illetményrendszer jön létre az ágazatban. A módosítás értelmében megszûnik az automatikus elõmeneteli rendszer, a vezetõi beosztások meghatározott idõre szólnak majd, a hivatásos állomány volt tagjaiból pedig létrejön a tartalékos állomány.

Reggel hat órakor 24 órás sebességellenõrzési akció indult Európa 20 államában, köztük Magyarországon.

Kiválasztotta a rendõrség az állampolgárok javaslatai közül, hogy melyik helyszíneken lépnek fel a gyorshajtók ellen a csütörtökön kezdõdõ 24 órás sebességellenõrzõ akciójuk során – közölte az Országos Rendõr-fõkapitányság Kommunikációs Szolgálata kedden a rendõrség honlapján.

A hajdúszoboszlói rendõrök vádemelést javaslattal fejezték be a nyomozást az ellen a férfi ellen, aki a megalapozott gyanú szerint Nádudvaron bántalmazott egy helyi férfit.

Elfogadta a rendvédelmi dolgozók életpályamodelljérõl szóló törvényt kedden az Országgyûlés.

Szerszámokat vitt el2015-04-15 14:17:30

A hajdúhadházi rendõrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást egy helyi férfi ellen, aki a megalapozott gyanú szerint egy hétvégi házból szerszámokat vitt el.

A rendõrség kijelölte az ellenõrzések helyszíneit és az idõpontokat.

A hajdúszoboszlói rendõrök segítettek egy 78 éves nõnek, aki lakásában elesett és ezért orvosi ellátásra szorult.

A rendõrök arra figyelmeztetnek, hogy ne bízzunk idegenekben!

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. április 12-én 17 óra 15 perc körüli idõben motorkerékpáros szenvedett balesetet a 4-es számú fõút 244-es kilométer-szelvényénél.

« Előző « 3. oldal »  ... 25 Következő »