2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

A debreceni rendõrök segítettek egy sérült férfin.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság a derecskei rendkívüli haláleset körülményeit közigazgatási hatósági eljárás keretén belül vizsgálja. Az ügyben idegenkezûség nem merült fel - kaptuk a választ egy olvasónk bejelentésére.

Az elmúlt 24 órában a hajdú-bihari rendõrök 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyû sérüléssel végzõdtek.

A Püspökladányi Rendõrkapitányság bíróság elé állítási javaslattal fejezte be a nyomozást a 47 éves V. Jánossal szemben, aki a gyanú szerint egy helyi zálogházból pénztárcát lopott.

Az elmúlt 24 órában a hajdú-bihari rendõrök 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amely könnyû sérüléssel végzõdött.

Ártándon egy moldáv férfi hamisított adatot tartalmazó útlevéllel akarta elhagyni az ország területét.

Az elmúlt 24 órában a hajdú-bihari rendõrök 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyû sérüléssel végzõdtek.

Az elmúlt 24 órában a hajdú-bihari rendõrök 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 1 halálos kimenetelû volt, 1 könnyû sérüléssel végzõdött.

Meghalt egy motoros Tépén2015-03-09 11:17:38

Eddig ismeretlen okból egy robogóval közlekedõ férfi felborult Tépén a Dózsa György utcában 11 óra 30 körül. A motoros olyan szerencsétlenül esett, hogy a szembõl érkezõ autó alá csúszott. A férfi sérülései annyira súlyosak voltak, hogy a helyszínen életét vesztette.

Az elmúlt 24 órában a hajdú-bihari rendõrök 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amely könnyû sérüléssel végzõdött. A szolgálatot ellátó állomány 1 személyt fogott el az ellene érvényben lévõ körözés alapján. A rendõrök 11 személyt állítottak elõ, köztük 5 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Februárban még próbaüzemben, márciustól azonban már élesben mûködnek a rendõrség új, „mindent látó” traffipaxai. A készülékeket blokkolni vagy megzavarni tilos, azokat az eszközöket azonban, amelyek elõre jelzik az ellenõrzést, szabadon használhatják az autósok.

A 28 éves férfi Komádiból tûnt el, azóta ismeretlen helyen tartózkodik.

Az elmúlt 24 órában a hajdú-bihari rendõrök 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amely könnyû sérüléssel végzõdött.

A rendõrség kéri, hogy még akkor is tartsuk zárva a bejárati ajtót, ha otthon vagyunk.

Bemutatóval egybekötött elõadást tartott a mentõszolgálat munkatársa a debreceni rendõröknek.

A debreceni Waldorf Általános Iskola felsõ tagozatos diákjai 2015. március 3-án bûnmegelõzési elõadáson vettek részt.

Tetten érték a betörõt2015-03-06 11:04:52

A rendõrök elfogták azt az 51 éves férfit, aki a gyanú szerint betört egy debreceni családi házba.

A berettyóújfalui rendõrök õrizetbe vették azt a férfit, aki élettársát bántalmazta.

A hatékony rendõri fellépésben fontos láncszem minden fõkapitányság tevékenységirányítási központja (TIK). Rajtuk is múlik, hogy a zsaruk minél gyorsabban és megfelelõ létszámban kezdjenek intézkedni. A 2014. év TIK osztályvezetõjénél, Dienes Imre alezredesnél jártunk.

Az elmúlt 24 órában a hajdú-bihari rendõrök 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 1 súlyos, 1 könnyû sérüléssel végzõdött.

Több mint 1,6 milliárd forint összegû csalással gyanúsította meg a rendõrség az egyik nyíregyházi kft. cégvezetõjét és adminisztrátorát - olvasható a rendõrségi honlapján.

A járõrök a 48-as számú fõúton igazoltatták azt a gépkocsit, amelynek a gyanú szerint mindkét hatósági jelzése hamis volt.

A Debreceni Rendõrkapitányság vezetõje emlékplakettet adott át annak a két 18 éves fiúnak, akik a rendõrök kiérkezéséig visszatartották a hajdúhadházi gyanúsítottat.

A hajdúnánási rendõrök bíróság elé állítást javasolnak azzal a két férfival szemben, akik a gyanú szerint Polgáron kirabolták áldozatukat.

A debreceni rendõrök elfogtak két körözött férfit.

« Előző « 6. oldal » 10 11 12  ... 25 Következő »