2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

Az ügyészség szerint a körülmények emberölési szándékra utalnak.

A 36 éves gyanúsított egy nõt inzultált Debrecenben.

A debreceni rendõröket vasárnap hajnalban riasztották, mert az egyik helyi szórakozóhely elõtt többen összeverekedtek.

Az elmúlt 24 órában a hajdú-bihari rendõrök 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amely könnyû sérüléssel végzõdött.

Szabadnapján segített2015-03-03 08:58:43

Egy debreceni rendõr segített az úton fekvõ sérült férfinak.

A debreceni rendõrök három körözöttet fogtak el.

Nézze meg, hogy hol mérik a gépjármûvek sebességét Hajdú-Bihar megyében márciusban!

A rendõrök 5 garázdát fogtak el Debrecenben, a Csapó utcán.

A vámospércsi rendõrök szabálysértési õrizetbe vettek egy nyírábrányi férfit, aki fenyegette élettársát.

Az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a megyei rendõrök tudomására.

Egyeki iskolásoknak szerveztek közlekedésbiztonsági elõadást a rendõrök.

Harminc segédmotor-kerékpárt vásárolt az Országos Rendõr-fõkapitányság (ORFK) az Országos Balesetmegelõzési Bizottságon keresztül az Országos Polgárõr Szövetség részére (OPSZ); a jármûvek átadására pénteken került sor Budapesten, a Készenléti Rendõrség központjában.

Késelés történt, és a mentõk, valamint a rendõrség is a helyszínen van – kaptuk az információt a településrõl szerdán azzal a kiegészítéssel, hogy a családi konfliktus következtében súlyosan megsérült valaki.

Workshopon és kerekasztal-megbeszélésen vettek részt a hajdú-bihari rendõrök.

Az elmúlt 24 órában a hajdú-bihari rendõrök 2 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelybõl 1 súlyos és 1 könnyû sérüléssel végzõdött.

Országos viszonylatban is dobogósok eredményességben megyénk rendõrei.

Segítsen, ha felismeri2015-02-27 09:37:10

Lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak nyomozást ismeretlen tettes ellen. Az ügyben a Debreceni Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya a lakosság segítségét kéri.

Az elmúlt 24 órában a hajdú-bihari rendõrök 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 1 súlyos, 1 könnyû sérüléssel végzõdött.

Az elsõdleges személyleírás szerint egy 25–30 éves, 160–170 centiméter magas, kék kapucnis pulóvert és sötét farmert viselõ férfi sállal eltakarva az arcát lépett be egy Jerikó utcai nemzeti dohányboltba hétfõn este fél hét tájban.

A rendõrök elfogtak négy fiatal fiút, akik Debrecenben garázdálkodtak.

A hajdú-bihari bûnmegelõzési tanácsadók kábítószerek hatásaival kapcsolatos ismereteit bõvítette Dr. Zacher Gábor toxikológus.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendõrök 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, ebbõl 1 halálos kimenetelû közlekedési balesetben 1 személy életét vesztette, 1 könnyû sérüléssel végzõdött.

Februárban még próbaüzemben, márciustól azonban már élesben mûködnek a rendõrség új, „mindent látó” traffipaxai. A készülékeket blokkolni vagy megzavarni tilos, azokat az eszközöket azonban, amelyek elõre jelzik az ellenõrzést, szabadon használhatják az autósok.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Debrecen és Vámospércs között.

Órán garázdálkodott2015-02-23 08:35:40

Rá akart ijeszteni osztálytársára az a 14 éves fiú, aki tanítási idõ alatt két széket is összetört egy hajdúhadházi iskolában.

« Előző « 7. oldal » 10 11 12 13  ... 25 Következő »