2024. április 19. Péntek, Emma.
 

Súlyos lábsérüléseket szenvedett annak a kisteherautónak a vezetõje, aki kedden reggel rohant egy fának jármûvével Debrecenben a Szoboszlói úton, a Zelemér utca keresztezõdésének közelében.

Egy súlyos, és egy könnyebb sérültet kellett kórházba szállítani annak a balesetnek a helyszínérõl, amely hétfõn délben történt a 4-es fõút, Ebes és Debrecen közötti szakaszán.

A szerencsétlenséget gyorshajtás okozta, a fiatalok autója kettészakadt, amikor csaknem 150-es tempóval frontálisan ütközött egy másik személykocsival.

Egy súlyos, és két könnyebb sérültje lett annak a balesetnek, amely hétfõn késõ este történt a 471-es fõút Hajdúsámson és Tamásipuszta közötti szakaszán, ahol egy Opel és egy Renault ütközött egymásnak.

Késelés egy óvodában2009-11-05 17:33:03

Súlyos kézsérüléseket szenvedett az a robogós, aki egy személyautóval ütközött össze hétfõn kora este Hajdúsámsonban, az Árpád utcában.

Mindkét csuklója eltört annak a motorosnak, aki egy személyautóval ütközött össze vasárnap este Hajdúsámsonban, a Petõfi Sándor és a Damjanich utcák keresztezõdésében.

Súlyos sérülések gyanújával szállították kórházba azt a motorost, aki egy személyautóval ütközött össze vasárnap reggel Debrecen határában, a 48-as út és a Kondoroskert utca keresztezõdésénél.

Súlyos lábsérüléseket szenvedett az a motoros hölgy, akit egy személyautó ütött el kedden délután Debrecenben, a Méliusz téren.

A Ferrari brazil pilótája az altatásból felébredve passzívan kommunikált. Mire utal ez?

« 1. oldal »