2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 

A települési adó, ezen belül a földadó kivetése Alaptörvénybe ütközik, és ezért is kérik a jogszabály hatályon kívül helyezését – fogalmazott Demeter Pál, a Jobbik megyei önkormányzati frakciójának vezetõje a hétfõn megtartott sajtótájékoztatón.

Debrecen - Ezen a hétvégén ad otthont Debrecen a 24. betlehemes találkozónak.

 

Nem felezõdik a gimnáziumi keretszám, de néhol képzési profiltisztításra van szükség.

Tíz szén-monoxid-érzékelõ típus közül kilencrõl az derült ki, hogy nem látja el feladatát – ismertette a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) kabinetvezetõje kedden Budapesten.

Abban, hogy az utóbbi években csökkent az iskolába, illetve onnan hazafelé tartó gyerekeket ért közlekedési balesetek száma, nagy szerepe van a 2008-ban indult iskola-rendõri programnak, mely a most kezdõdõ új tanévben is folytatódik – jelentette ki hétfõn reggel a Mátyás király utcai iskola bejáratánál a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság közlekedésrendészeti osztályának vezetõje.

Tavaly egész évben 55 ezer, az idén május végéig 27 ezer lakástûz keletkezett Magyarországon, a kárt szenvedett lakások átlagos értéke 10 és 20 millió forint közötti – mondta Bérczi László tûzoltó dandártábornok, a BM Országos Katasztrófavédelmi Fõigazgatóság felügyelõje kedden sajtótájékoztatóján Budapesten.

Megújul a Facebook üzenõfala
Látványos változás elõtt a Facebook. Külön-külön hírfolyamba kerülnek a játékok, a fotók, a hírek.

Ordítozott az olasz miniszterelnökkel egy újságíró Rómában, egy sajtótájékoztatón, anélkül, hogy engedélyt kapott volna arra, hogy kérdezze Silvio Berlusconit.

Kisléta buktatta le a romagyilkosságok gyanúsítottjait...

« 1. oldal »