2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 

Bizonytalan nemzetközi hangulatban kissé gyengült a forint kedd reggelre: az eurót nyolc órakor 292,62 forinton jegyezték a devizakereskedelemben a hétfõ esti 291,56 forint után. Kilenc óra körül azonban valamennyi fontosabb valutához képest erõsödni kezdett a forint.

Csapkodva kezdett a forint2012-02-06 10:07:14

Valamennyi fontosabb nemzetközi devizával szemben gyengült hétfõ reggelre a forint a bankközi piacon, késõbb hullámzó teljesítményt nyújtott. Kora délelõtt elõször javított helyzetén a magyar deviza, majd mérsékelt gyengülés, utána pedig újból erõsödés következett.

Továbbra is stabil a forint2012-02-03 11:17:54

Továbbra is tartja árfolyamát a forint pénteken délelõtt, az eurót 10.15 órakor 291,65 forinton jegyezték a bankközi devizapiacon a reggeli 291,42, és a csütörtök esti 291,47 forint után.

Õrzi nyereségét a forint2012-02-02 11:06:14

Õrzi szerdán szerzett nyereségét a forint: az eurót csütörtök délelõtt tíz órakor 291,49 forinton jegyezték a bankközi devizakereskedelemben a szerda délutáni 291,50 forint után.

Szerda kora reggel kissé erõsödött a forint a bankközi devizapiacon az elõzõ esti gyengülés után. Devizapiaci kereskedõk szerint bizakodó a hangulat a tõkepiacon, ami a forint árfolyamában is megmutatkozik. Fél 11-ig az euró egy, a dollár két egységgel gyengült a forinthoz képest.

A görög adósságátalakítási tárgyalások lezárása, így az államcsõd elkerülése reményében javuló befektetõi hangulat jóvoltából erõsödéssel kezdett a forint kedden.

Budapest, 2012. január 27., péntek (MTI) – Lejár egy újabb végtörlesztési határidõ hétfõn, azoknak ugyanis, akik jelezték végtörlesztési igényüket, január 30-ig be kell fizetniük a szükséges összeget, illetve igazolniuk kell, hogy rendelkezésükre áll az ehhez szükséges fedezet.

A szerda esti komolyabb erõsödés után jó erõben nyitott a forint csütörtök reggel is: az eurót 296, a svájci frankot 245 forinton jegyezték nyolc órakor. Ezután átmeneti gyengülést követõen az euró jegyezése 294 forint alá is ment. Kereskedõk szerint a forint a Magyarországgal szemben oldódó piaci fenntartásoknak köszönhetõen részese a kockázatosabb devizákra most jellemzõ erõsödésnek.

Valamennyi fontosabb külföldi devizához képest erõsödött a forint szerda reggelre. Az euró, a dollár és a svájci frank is több mint egy forinttal gyengült a magyar fizetõeszközhöz képest.

Korrigálta kissé hétfõn szerzett nyereségét a forint kedd reggelre, csatlakozva ezzel az eurónak a görög adósság átalakítási tárgyalások elhúzódása miatt megtorpant erõsödéséhez.

Vegyesen kezdte a hetet a forint, a péntek esti jegyzésekhez képest a dollár árnyalatnyit erõsödött, a svájci frank enyhén gyengült a forinthoz képest hétfõ kora reggel.

Lendületbe került a forint2012-01-19 12:12:43

Az általában is javuló euróövezeti befektetõi bizalom és a Magyarországgal szembeni korábbi piaci fenntartások oldódása együttesen jelentõs erõsödéshez juttatta a forintot csütörtök reggelre.

Jó erõben kezdte a szerdai kereskedést a magyar pénz: valamennyi külföldi deviza több forintot veszített értékébõl, az euró 306 forint alá került. Szakértõk szerint a forinterõsödésben a kedvezõ befektetõi hangulat mellett szerepet játszik, hogy a piac arra számít, Orbán Viktor miniszterelnök szerdán bejelenti, elfogadja az Európai Unió követeléseit.

Az euróhoz és a svájci frankhoz képest kissé gyengült, a dollárhoz képest stagnált a forint jegyzése a devizapiacon pénteken kora reggel.

Szerda reggelre árnyalatnyit gyengült a forint a fõbb devizákkal szemben a bankközi kereskedelemben kedd estéhez képest. Kedden öt forintot erõsödött az euróhoz képest a magyar fizetõeszköz.

A forint kedd reggel szûk sávban, vegyesen alakult: az euróhoz és a dollárhoz képest kissé erõsödött, a svájci frankhoz képest kissé gyengült.

Erõsödött a péntek esti árfolyamokhoz képest a forint a devizapiacon. Az eurót 314,5, a svájci frankot 259 forinton jegyzik.

Péntek kora reggel még árnyalatnyit gyengült a forint a devizapiacon, az eurót kevéssel 319 forint alatt, a svájci frankot 261 fölött jegyezték. Késõbb erõre kapott a magyar fizetõeszköz, kilenc órakor az eurót 316 közelében jegyezték.

Kedden kora reggel még árnyalatnyit erõsödött a forint a svájci frankhoz és a dollárhoz képest, tíz óra után azonban 315 forint fölé ugrott az euró árfolyama. A Financial Times összesítése szerint a befektetési alapok rekordmennyiségû téttel játszanak az euró gyengülésére, miközben korábbi csúcsát közelíti a magyar csõdkockázat. Az állampapírpiacon pedig emelkedtek a hozamok, ami befektetõi pesszimizmusra utal.

Kedd reggelre árnyalatnyit erõsödött a forint a svájci frankhoz és a dollárhoz képest, míg az euró jegyzése továbbra is 313 forint fölött jár.

Budapest, 2011. december 28., szerda (MTI) – Alig változnak az árfolyamok a nemzetközi devizapiacokon az év végi lanyha forgalomban, a forint péntek óta 306-307 forintos euró jegyzési tartományban mozog, szerényen erõsödik.

Kissé gyengült a forint2011-12-27 10:50:53

Budapest, 2011. december 27., kedd (MTI) – Kissé gyengült a forint kedd reggel a nemzetközi bankközi piacon a múlt heti legutóbbi kereskedési napon, pénteken elért árfolyamokhoz képest: az eurót 307 forint, a svájci frankot 251 forint körül jegyezték.

Erõsödni kezdett a forint2011-12-22 10:34:28

A forint szûk sávban maradt csütörtök reggel a szerda estihez képest. Szerdán késõ este a Standard & Poor's bejelentette, hogy bóvli kategóriába sorolta Magyarországot, ezt követõen került lejtõre a forint. A piac most az Állami Adósságkezelõ Központ jövõ évi kibocsátási tervét várja, amelyet délelõtt ismertetnek.

Vegyesen mozgott szerdára virradóra a forint a legfontosabb devizákkal szemben a nemzetközi devizapiacon. Az eurót 300 forinton, a svájci frankot 246, a dollárt pedig 228 forinton jegyezték. Erõsödtek éjjel az euróval szemben a legfontosabb régiós devizák is. Az euró-zloty árfolyam a kedd esti 4,4491-rõl 4,4485 zlotyra csökkent. Az eurót 25,546 cseh koronán jegyezték a kedd esti 25,568 koronás árfolyam után.

Valamennyi fontosabb nemzetközi devizanemmel szemben két egységgel gyengült szerda reggelre a forint. Az eurót 305 forint fölött jegyezték nyolc óra elõtt. Fél tízre árnyalatnyit erõsödött a forint.

« Előző « 4. oldal »  Következő »