2024. április 24. Szerda, György.
 

A bíróság jogerõsen felmentett két embert, akik megrongálták a kormány egyik bevándorlóellenes plakátját. A bíró indoklása szerint csak véleménynyilvánítási jogukkal éltek, amit az alaptörvény garantál.

Júliustól Magyarországnak kérésre ki kell adnia egy autó üzembentartójának adatait a külföldi hatóságok számára.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 7 személyt fogtak el, közülük 5 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 2 fõt az ellenük érvényben lévõ körözés alapján. Az egyenruhások 31 személyt állítottak elõ, ebbõl 11 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Megyénk közútjain a rendõrök 4 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melybõl 2 súlyos, 2 könnyû sérüléssel végzõdött.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 6 személyt fogtak el, közülük 4 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 fõt az ellene érvényben lévõ körözés alapján, 1 fõt pedig az ország területén történõ jogellenes tartózkodás miatt.

Tiltott kéjelgõk õrizetben – Rendõrségi hírek Hajdú-Biharból
Hajdú-Bihar – A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 3 személyt fogtak el, akiket bûncselekmény elkövetésén értek tetten a rendõrök. Az egyenruhások 23 fõt állítottak elõ, közülük 5 személyt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.
Szabálysértést követett el a lányom és barátnõje. Persze úgy, hogy nem tudtak róla. De egy ambiciózus rendõrnek köszönhetõen most már egy életre megtanulták, hogy a kerékpáron csak tizenkét év alatti személyt lehet szállítani.

Hétfõtõl azonnali hatállyal általános tûzgyújtási tilalmat rendelt el Gráf József földmûvelésügyi miniszter.

« 1. oldal »