2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

Folytatódik a tavalyi kedvezõ tendencia a turizmusban az MTI-nek nyilatkozó szakértõk szerint, erre engednek következtetni a márciusi és az elsõ negyedéves eredmények is.

A tetõszigetelés szakszerû kivitelezésének feltételeit a megtervezéskor kell biztosítani.

A Magyar Allergia Szövetség elnöke az allergia-szûrõvizsgálaton való részvételre hívta fel a figyelmet az M1 aktuális csatorna keddi mûsorában: fontos, hogy a beteg tudja, pontosan milyen gyógyszert mikortól érdemes szednie a zavaró tünetek eluralkodásának elkerülése érdekében.

Bizonyított, hogy rövid távon biztonságosabbá válik a közlekedés, ha a jármûvezetõk állandó rendõri jelenlétet, ellenõrzéseket tapasztalnak, ez várható a traffipaxokat felváltó Véda közúti intelligens kamerahálózat csütörtöktõl élesben mûködõ egységeitõl is – mondta Pausz Ferenc közlekedésbiztonsági szakértõ szerdán az MTI-nek.

A korai stádiumban felfedezett rosszindulatú daganatot nagyobb eséllyel lehet meggyógyítani – erre hívta fel a figyelmet dr. Horváth Zsolt onkológus a rákellenes világnapon.

Sajnos, ha a visszereink fájnak, akkor azok fájni fognak egy kényelmes sportcipõben is.

„Az természetes, hogy az autónkat pár évente levizsgáztatjuk, a lakásunk fûtésénél azonban ódzkodunk ettõl.”

A látás hónapja2014-10-19 10:35:17

A szem nemcsak a lélek, hanem az életkor tükre is. Szemlencsénk alkalmazkodóképességébõl pontosan megmondható, hány évesek vagyunk.

Nincs mindenre alkalmas megoldás, viszont a mérgezés és a szomjan halás között még elég széles az út…

A mögöttünk hagyott rendkívül enyhe és száraz tél kedvezett a kórokozók áttelelésének, intenzíven támadnak növényeinken.

« 1. oldal »