2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 

Február 24-ére halasztotta az elsõfokú ítélet kihirdetését kedden a Fõvárosi Törvényszék a forinthitel-szerzõdések tisztességességével kapcsolatban a CIB Lízing Zrt. magyar állam ellen indított perében.

Az árubemutató utazásokra is alkalmazni kell az üzlethelyiségen kívül kötött szerzõdések szabályait – egyebek mellett ezt az elõírást is tartalmazza a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerzõdések részletes szabályairól szóló kormányrendelet, amely június 13-án, pénteken lép hatályba.

Egyesek úgy vélik, hogy amennyiben a felek megállapodása nem kerül írásba foglalásra, úgy nem is jön létre szerzõdés közöttük, mások pedig írásbeli szerzõdéskötésnek tekintenek egy e-mailváltást is - hívta fel az Origó figyelmét a Kovács Réti Szegheõ Ügyvédi Iroda szakértõje.

Újabb házkutatás egy állami cégnél. Most a MÁV INFORMATIKÁ-nál kerestek papírokat a rendõrök. Különbözõ tanácsadói és végkielégítési szerzõdéseket vizsgálnak.
Mi lesz Kimi Raikkönennel?2009-11-17 15:19:51
Jenson Buttont állítólag hamarosan bejelenti a McLaren, így Kimi Raikkönen egyetlen esélye elveszni tûnik. A Mercedesnél van még szabad hely.
« 1. oldal »