2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 

A Püspökladányi Rendõrkapitányság rendõrei csoportosan elkövetett garázdaság bûntett elkövetése miatt intézkedtek kedden késõ este, mivel Tetétlenen, a Hunyadi-Deák Ferenc utcák keresztezõdésénél közterületen két család tagjai különbözõ használati tárgyakkal tettleg bántalmazták egymást.

Lindsay Lohan úgy tûnik kezd kigyógyulni a szerelmi bánatból, ugyanis a napokban elterjedt hírek szerint újabb DJ csajra vetette rá magát: a felettébb szexi Lauren Pope-ra.

Furcsa szextörvényeket, bizarr büntetéseket mutatunk be a világ minden tájáról. Az összeállítás fényében tízszer is meggondolnánk, melyik államba hurcolkodjunk, ha külföldre kéne költöznünk, ugyanis egyes helyeken nemhogy mi nem szerelmeskedhetünk szabadon, de még a kutyánk sem.
 

Szex és erotika. Nem sok ember van, akit ezek a dolgok nem érdekelnek. Ebbõl indult ki Juhász Lászlóné Emcsi, és Szabóné Kiss Emese, akik egy merész ötlettõl vezérelve erotika-praktika szaküzletet nyitottak Berettyóújfalu központjában a múlt év végén. Az egyik tulajdonossal, Emcsivel készítettem interjút, aki végtelen közvetlenségével, humorával elkápráztatva vezetett körbe az izgalmas kis üzletben, hogy megmutogassa változatos árukészletüket.


  Iskolaidõben, tanítási órán egy üres osztályteremben élt beteljesült szerelmi életet egy 13 éves, hatodik osztályos diáklány és egy 16 éves, nyolcadik osztályos fiú Szeghalmon a Tildy Zoltán Általános Iskolában - tájékoztattak helyi informátoraink.

Egyenjogúság ide vagy oda, az emberek többsége még mindig elítéli azt, ha egy nõnek szeretõje van, míg ugyanezt egy férfinak könnyedén elnézik. Ráadásul leginkább maguk a férfiak szólják meg a tilosban járó asszonyokat, annak ellenére, hogy a saját nemük körében elkövetett házasságtöréseket még vagánynak is tartják.

« 1. oldal »