2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

Késsel rontott a rendõrökre egy férfi pénteken Püspökladányban, a támadót õrizetbe vették – közölte a hajdú-bihari rendõr-fõkapitányság sajtószolgálata az MTI-vel.

Vádemelést javasolnak a debreceni rendõrök az ellen a két férfi ellen, akik egy fiatal nõt támadtak meg Debrecenben, a nyílt utcán.

Három férfira támadt Vámospércs, Debreceni utcán egy 24 éves helyi lakos, de a rendõrök észlelték a cselekményt és elfogták a férfit.

Berettyóújfalu - A rendõrség egy helyi és egy hencidai fiatalt gyanúsít az emberölési kísérlettel.

A Berettyóújfalu Mentõszolgálat diszpécsere tett bejelentést hétfõn este, hogy a Biharkeresztesi mentõszolgálat munkatársai Nagykereki, Árpád utcán rendõri segítséget kérnek, mert az ott lakó 33 éves férfi, öngyilkossági szándékkal az alkarját megvágta és nagyon agresszív.

Cápatámadás miatt meghalt egy 31 éves ausztrál férfi kedden szörfözés közben Ausztrália nyugati partjainál - közölte az ausztrál rendõrség.
Bombafenyegetés a reptéren2010-07-05 13:59:53
Savval támadtak a bírákra2010-06-09 10:29:28
Egy kínai házaspár kénsavval öntött le hat bírót egy bírósági meghallgatáson, az ország déli részén - jelentette szerdán a kínai állami média.
A kétségbeesett családtagok dühödten támadtak a rendõrökre annál a kínai bányánál, ahol több mint 150 vájár rekedt a mélyben, miután víz tört a tárnákba. A hozzátartozók úgy vélik, túl lassú a mentés.
Hõsként ünnepelnek egy kisfiút egy amerikai kisvárosban. A szülõkre fegyveres rablók támadtak. A hétéves gyerek azonban nagyon bátran viselkedett. Testvérével együtt bezárkózott a fürdõszobába és felhívta a rendõröket.
« 1. oldal »