2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 

A Google a Föld feltérképezése után úgy döntött, ideje az emberi testet is legalább ilyen alapossággal górcsõ alá venni.

Térképeket tettek közzé a megyei matricákkal használható útszakaszokról - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NUSZ) kedden az MTI-vel, miután megjelentek a Magyar Közlönyben az útdíjfizetési rendszer átalakításáról szóló rendeletek.

Bemutatták azt a harminc régi, részletes térképet, amelyek segítségével az interneten tanulmányozható a fõváros fejlõdése a 18. század elejétõl a 20. század közepéig.

A DKV Zrt. új szolgáltatása a Debreceni közösségi közlekedés szolgáltatási színvonalának fejlesztése címû (ÉAOP-3.1.4/A-09-2009-0001 azonosítószámú) EU által támogatott pályázat keretén belül valósult meg.

Elkészült az elsõ hazai stressztérkép, amely az aggodalomra hajlamos és nyugodt emberek arányának kimutatására alkalmas. A férfiaknak és az idõsebbeknek nagyobb, a nõknek és a fiatalabbaknak kisebb a stressztûrõ képességük - állapította meg felmérésében a life.hu egészségügyi portál.

 

Derecske – Fõzõversennyel, gyermekprogramokkal, térképkiállítással, huszárfelvonulással, majd este Esztergályos Cecília szórakoztató mûsorával, valamint a PG Csoport fõtéri koncertjével ünnepelték a város napját a derecskeiek szombaton.

« 1. oldal »