2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 

Óvatosságra inti a bográcsozókat a Debreceni Egyetem Bõrgyógyászati Klinikájának szakembere, hogy a hétvégi kerti parti ne az ügyeleten végzõdjön.

A Debrecenbõl kapott bútorok többségét félretették a hatgyermekes családnak.

Hat család otthona sérült meg részben vagy égett ki teljesen húsvétkor Hajdúsámsonban, amikor gyerekek gyufázása közben kigyulladt egy lakás, és a tûz átterjedt öt másikra.

Égett a nádas Derecskén2014-04-22 17:34:28

Hétfõn körülbelül fél 6 elõtt kigyulladt Derecskén a horgásztõ melletti nádas.

Tûz Derecskén2014-03-21 08:22:51

Tegnap este Derecskén, a Meggyfa utca-Akácfa utca találkozásánál lévõ nagy méretõ puszta területen lévõ nádas kigyulladt.

Egy tollat tároló, háromszáz négyzetméteres raktárépületben csaptak fel a lángok a szombat reggeli órákban Komádiban.

A karácsonyi, szilveszteri tûzesetek megelõzése érdekében a biztonsági szabályok betartására figyelmeztet a katasztrófavédelem.

Kigyulladt egy négy lakásos sorház tetõszerkezete a fürdõvárosban, a Bajcsy Zsilinszky utcában, szerda délután.

Tûzben meghalt egy férfi Konyáron hétfõ hajnalban – közölte a hajdú-bihari katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivõje az MTI-vel.

Biharnagybajom – Húsz körbála égett keddre virradóan egy biharnagybajomi családi ház udvarán; a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság tájékoztatás

Tûz ütött ki kedd hajnalban egy szarvasmarhatelepen Püspökladány és Nádudvar között; a lángok munkagépeket és állatokat is veszélyeztettek, az oltás még tart - közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivõje az MTI-vel.

Aratás közben kigyulladt egy bálázógép hétfõn Kismarja határában, majd a tûz átterjedt a tarlóra és több bálára is; személyi sérülés nem történt - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivõje az MTI-vel.

Kaba – Egy gáztároló épületet, s benne 43 gázpalackot is veszélyeztetett az a kabai tûz, melyrõl 17 óra 43-kor értesítették a katasztrófavédelem szakembereit pénteken.

Nádudvar – Mihályhalmánál, Nádudvar külterületén, a volt lõtérnél nagy területen ég az aljnövényzet a Hortobágyon – tájékoztatott dr. Kiss Szilvia Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivõje.

Kisebb tûz volt a berettyóújfalui kórházban szombat este, személyi sérülés nem történt, s nem kellett kiüríteni a kórházat.

Közveszély okozás vétség megalapozott gyanúja miatt indított büntetõeljárást a rendõrség hétfõn egy 32 éves nõ és egy 77 éves férfi ellen, akik égve felejtettek egy gyertyamécsest a szobájuk asztalán, s ezzel tüzet okoztak a lakótelepi lakásban.

Gyújtogatni akart a 6-os villamoson egy férfi kedden délelõtt Budapesten. A rendõrség tájékoztatása szerint a Dunai Vizirendészeti Rendõrkapitányság egy szabadnapos munkatársa fogta el.
Kigyulladt és teljesen kiégett egy a városi tömegközlekedésben résztvevõ busz csütörtökön reggel Miskolcon. A sofõr elõször füstöt észlelt a padlólemez alól, majd megállt, és három utasát leszállítva egy tûzoltó készülékkel próbálta megfékezni a tüzet.
Megverte, majd felgyújtotta élettársát egy férfi kedden kora reggel egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei tanyán. A nõ ruhája lángra lobbant, de a férfi eloltotta a tüzet. Az asszony súlyosan megsérült, kórházban van.
A házban ugyan van vezetékes gáz, de a szakértõk szerint valószínûleg egy szivárgó gázpalack miatt következett be a robbanás. A tûzoltók a pontos okokat csak a romok eltakarítása után tudják majd kideríteni szakemberek segítségével.

Hiába látták többen is a balesetet, nem tudtak segíteni azon a sofõrön, akinek szombaton kigyulladt az autója miután fának ütközött...

Jelentõs késéssel közlekedhetnek a vonatok a Budapest-Hatvan-Miskolc-Szerencs-Nyíregyháza vonalon.

Embert próbáló feladat volt a Tokaji-hegyen kedd délelõtt keletkezett avartûz megközelítése, mivel a tûzoltók a terepviszonyok miatt gépjármûvel nem tudtak a tûz közelébe jutni. Kézi szerszámokkal fékezték meg a lángokat.

Teljesen leégett egy családi ház hétfõn kora este Hajdúszováton, a Görgey utcában.

Hencida - Mindene odaveszett egy tûzben a hencidai fiatal párnak, akik öt gyermeket nevelnek. Házuk lakhatatlanná, életveszélyessé vált. Most egyetlen szobában laknak heten.

« Előző « 2. oldal »  Következő »