2024. április 16. Kedd, Csongor.
 

Kigyulladt egy lakóház tetõszerkezete Hajdúböszörményben vasárnapra virradó éjjel – a tûz a ház melletti fóliasátorban tárolt és lángra kapott fûtõanyagtól terjedt át az épületre.

Hajdú-Bihar - Nyírmártonfalván avartûzhöz vonultak a vámospércsi tûzoltók, a komádi egység pedig kazaltüzet oltott vasárnap Körösszegapátiban a megyei katasztrófavédelem ügyeletesének tájékoztatása szerint.

Embert próbáló feladat volt a Tokaji-hegyen kedd délelõtt keletkezett avartûz megközelítése, mivel a tûzoltók a terepviszonyok miatt gépjármûvel nem tudtak a tûz közelébe jutni. Kézi szerszámokkal fékezték meg a lángokat.

A bozótos terület több mint 5 hektáron égett le, magyar oldalról 20 tûzoltó küzdött a lángokkal. A tûz okát egyelõre nem tudni.

Tûz a Déri Múzeum felett2009-09-10 15:14:45

Valószínûleg elektromos hiba okozhatta a tüzet délután a Múzeum utca 4. szám alatt. Ott, ahol a Déri Múzeum mûkincsraktára van. A tûzoltók és a mentõk nagy erõkkel vonultak a helyszínre.

Lángoló tûz Hortobágyon2009-08-31 12:36:55

A lángok vasárnap délelõtt csaptak fel a Hortobágyon. Délutánra már 20 hektáron pusztított a tûz, az oltásban a hajdúszoboszlói, debreceni, püspökladányi és karcagi tûzoltók is dolgoztak.

« 1. oldal »