2024. április 19. Péntek, Emma.
 

A legtöbbet, közel 14 millió forintot Nyíracsádnak ítélt a Belügyminisztérium.

A 82 megyei település többségében független jelöltek indultak.

Elkészült Magyarország több mint háromezer településének helyi esélyegyenlõségi programja – jelentette be Czibere Károly, az Emberi Erõforrások Minisztériumának (Emmi) szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelõs államtitkára csütörtöki, budapesti sajtótájékoztatóján.

Gyerek ne éhezhessen2014-07-03 12:26:41

Az egyik településen minden kisiskolás rászoruló, a másikon meg alig valaki.

Megfelelõ idõjárási körülmények esetén hétfõn megkezdõdik a szúnyogirtás a fõvárosban és az ország további hétszáz településén – tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Fõigazgatóság (OKF) helyettes szóvivõje csütörtökön az MTI-t.

Százhetvenhét, ebbõl 6 megyénkbeli településen építenek ki térfigyelõ kamerarendszert a következõ hónapokban 1,6 milliárd forint kormányzati támogatásból – jelentette be a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

Hajdúhadház polgármestere vegyes érzelmekkel tekint az elmúlt évtizedre.

Az egyik faluban savanyítóüzemet mûködtetnek, másutt meg nyulat tartanak.

Szegény embert az ág is…2013-11-12 08:03:20

A szegénység minden családban másként csapódik le; kinek, mi az igénye?

Hajdú-Bihar - Debrecen 27 milliárdos hitelállománya vetekszik a megye településeinek együttes adósságával. Tekintse meg a Hajdú-bihari Napló gyûjtésének eredményét!

A Fejér-megyei Felcsút a leggazdagabb, a somogyi Pálmajor pedig a legszegényebb település Magyarországon, legalábbis az egy fõre jutó jövedelmek arányát tekintve.

Nyertes Komádi2009-05-18 14:54:15

Remek összefogással, kiváló csapatok megmozdulásával Komádi megnyerte a Nemzeti Vágta 2 millió forintos nevezési díját a Danubius Rádiótól.

« 1. oldal »