2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

Átmentek a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) terméktesztjén az étkezési sók, csak kisebb jelölési hibákat találtak a szakemberek a termékek felénél – derül ki a hivatal csütörtöki közleményébõl.

Nem szeretjük a tejet, az igazit. Vagy csak nem vagyunk hozzászokva. Tejeket kóstoltunk, hogy kiderüljön, melyik a legfinomabb.

Milyen a kõolajszármazék ízû csokitojás? És melyik termék idézi a Jupitert övezõ gázfelhõt? Munkatársaink megadják a választ!

A jó húsvéti locsolókölni színtelen, vagy halványsárga színû, kellemes illatú folyadék – véli kollégánk. Most kiderül, mivel indulhatnak az urak húsvétkor locsolni.

Mindenki tudja, milyen ízrõl beszélünk, amikor azt mondjuk, klasszikus kóla. De tényleg az a legjobb? Szerkesztõségi tesztünkben tízféle üdítõt próbáltunk ki.

A víz színtelen, szagtalan és íztelen folyadék. Ha ezek közül egyiknek nem tesz eleget, az már nem víz - véli munkatársunk. Most kiderül, mit iszunk nap, mint nap.

A jó sajt krémes, nem tapad az ember szájpadlására, ugyanakkor könnyen lehet szelni. Kockasajtokat teszteltünk, ahol bebizonyosodott, az ár és a minõség között nem minden esetben van átfedés.

Ázott kutyaszagú, cefreillatú, kellemes vagy éppen jellegtelen. Almaleveket teszteltünk, de megoszlottak a vélemények.

« 1. oldal »