2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 

Miután a kedden Marosvásárhelyre tervezett Székely Szabadság Napi megemlékezést követõ, tiltakozó felvonulást és nagygyûlést betiltotta az ottani hatóság, az Erdélyt Járók Közhasznú Egyesület szolidaritásból Debrecenben szervezett erre a napra tiltakozó összejövetelt.

A kutyamenhely ellen tiltakozók ellen tiltakoznak a bihari kisvárosban.

A szakszervezetek december 15-én reggel 7 és délután 4 óra között országos félpályás útlezárással tiltakoznak a kormány munkavállalókat hátrányosan érintõ intézkedései, köztük a korkedvezményes nyugdíj eltörlése és a kafetéria többlet adóterhei ellen - jelentette be Gaskó István, a tiltakozó akciót szervezõ Liga Szakszervezetek elnöke szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.

Áll az építkezés a Kandia utca szomszédságában készülõ menhelyen, a környéken lakók viszont továbbra is molinókkal tiltakoznak annak építése ellen.

Egyelõre a nemzeti parkot fognák perbe, de késõbb akár némely új bérlõket is.

Hol lesz a kutya vacsorája?2014-06-21 09:59:30

A helyiek tiltakoznak az épülõ kutyamenhely ellen.

Új védõnõ óvja az áldott állapotú nõket és kisgyermekeket Tépén.

Debrecen és Mikepércs között több száz méter hosszan félpályás útlezárással tiltakoznak a LIGA szakszervezetek a kormány törvénymódosításai ellen.

Fekete lufikkal a szmog ellen - a Büdipest nevû szervezet ezzel az akciójával hívta fel Budapest szennyezett levegõjére a figyelmet. Több százan mentek el a rendezvényre. A résztvevõk fekete lufikat fújtak fel, majd egy jelre eldobták azokat.
« 1. oldal »