2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 

Az alvási szokásokat figyelembe véve kétféle ember létezik. Az egyik mellett ágyú is dörrenhet, akkor is édesdeden alszik. A másik az éjjeli bagoly típus, aki képtelen idejében álomra hajtani a fejét, s ha mégis sikerül, biztos egész éjszaka forgolódik, reggel pedig fáradtan ébred, s meg sem tud szólalni az elsõ kávé elõtt.

Sajnos idõrõl idõre hallhatunk kutyatámadásokról szóló híreket a különbözõ híradásokban. A legtöbben nincsenek tisztában azzal, hogy ilyen esetekben milyen magatartást kell tanúsítaniuk a felbõszült jószággal szemben.

A fõiskolás és egyetemi évek legtöbbször nem arról szólnak, hogy a hallgató dúskál a pénzben. Néhány hasznos tippel azonban havonta akár több ezer forinttal is több maradhat a diákok zsebében.

Az ápoltság elengedhetetlenül fontos, ha jó megítélést szeretnénk magunkról kialakítani.

Biztonságban a strandon2014-07-24 16:12:13

A pihenni és kikapcsolódni vágyók értékeire és biztonságára rendõrök is vigyáznak a hajdúszoboszlói strandon.

5 Tipp Dér Henitõl!2009-12-28 10:54:27
Ússzuk meg a meghûlést!2008-11-18 11:21:14

Százas csomag papírzsepkendõ, orrcsepp, lázmérõ, köhögéscsillapító - az õsz hagyományos kellékei, különösen, ha az ilyen váratlanul szakadt a nyakunkba, mint idén. Pedig ha egy kicsit odafigyelünk arra, hogy mit eszünk-iszunk, jó eséllyel megúszható, hogy egyik betegségbõl a másikba essünk, egészen márciusig. Néhány nyavalyaûzõ tipp és recept, hogy tabletták nélkül, lehetõleg egészségesen vészeljük át a náthaszezont.

« 1. oldal »