2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
A mobiltelefon kellett neki2015-02-12 09:34:40

A rendõrök elfogtak és õrizetbe vettek egy 14 éves fiút, aki a gyanú szerint egyeki otthonában fosztotta ki a sértettet.

A püspökladányi rendõrök nyomozást folytatnak egy 35 éves szerepi nõ ellen lopás gyanúja miatt.

A rendõrök elfogtak egy 51 éves nõt, aki a gyanú szerint több kozmetikai cikket lopott egy debreceni drogériából.

A rendõrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a 42 éves gyanúsítottal szemben, aki a gyanú szerint az egyik debreceni áruházból ellopott egy alkoholszondát.

A debreceni rendõrök keresik a grafikán látható férfit, aki pénzt lopott egy idõs házaspártól.

A derecskei rendõrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a pocsaji férfival szemben, aki a gyanú szerint ellopta szomszédja etetõvályúját.

Ki ismeri fel?2015-01-12 17:15:06

A berettyóújfalui rendõrök keresik a képen látható férfit.

A rendõrök elfogtak egy férfit, aki a gyanú szerint az egyik debreceni társasház harmadik emeletérõl ellopott egy kerékpárt.

Lopással gyanúsítják a fotón/grafikán látható férfit, a rendõrség a lakosság segítségét kéri az ügyben.

A Hajdúnánási Rendõrkapitányság befejezte egy 43 éves helyi férfival szemben lopás és lopási kísérlet miatt folytatott eljárását.

Debrecen – A rendõrök lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást egy debreceni férfi ellen.

 

Újabb tolvajok bûnhõdnek2014-11-19 09:21:30

A vámospércsi és a nyíradonyi rendõrök befejezték a lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott négy férfi elleni nyomozást.

A rendõrök tetten érték azt a debreceni férfit, aki több gépkocsi feltörésével is gyanúsítható.

Lopás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Debreceni Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya ismeretlen tettes ellen.

A szolgálatot ellátó rendõrök a tegnapi nap folyamán 3 személyt értek tetten bûncselekmény elkövetésén, és összesen 20 személyt állítottak elõ.

A Készenléti Rendõrség járõrei fogták el azt a férfit, aki lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt áll bíróság elé.

Trükkös tolvajok csaptak be két idõs embert Berettyóújfaluban.

Visszaesõ tolvajt fogtak – Rendõrségi hírek Hajdú-Biharból
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság munkatársai az elmúlt 24 órában 12 személyt fogtak el, 2 fõt az ellenük érvényben lévõ körözés miatt, 10 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten. Az egyenruhások 14 személyt állítottak elõ, közülük 4 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Emlékezetessé tették az ünneplést – Rendõrségi hírek Hajdú-Biharból
Hajdú-Bihar – A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 7 személyt fogtak el és 17 személyt állítottak elõ a rendõrök, köztük 4 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, míg 3 személyt körözés alapján fogtak el.

 

Vastolvajokat fogtak Biharnagybajomban
Biharnagybajom – Két héten belül 3 alakalommal összesen 20 szál vascsövet tulajdonított el egy biharnagybajomi ház udvaráról az a három férfi, akiket 2013. április 10-én késõ délután fogtak el a rendõrök.

Három tolvajt tetten értek, négyet késõbb fogtak el
Hajdú-Bihar – Debrecen egyik nagyáruházban három férfit tetten értek lopáson, továbbá Berettyóújfaluban egy személyt, Hajdúnánáson kettõt, míg Püspökladányban is egy személyt vettek õrizetbe a járõrök lopás elkövetése miatt – tájékoztatott Kovács Károly.

Biciklitolvajok kerültek õrizetbe Berettyóújfaluban
Berettyóújfalu – Kerékpártolvajokat fogtak el és vettek õrizetbe kedden a berettyóújfalui kapitányság nyomozói.

A rendõrségi munka ismét sikerre vezetett! Több hetes nyomozói munka eredményeként sikerült nyomára bukkanni illetve elfogni a trükkös utcai tolvajt.

Tolvajt fogtak Komádiban2010-11-11 10:36:16

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság Komádi Rendõrsének járõrei a napokban elfogták azt a helyi férfit, aki az éjszakai órákban a Polgármesteri Hivatal udvaráról kábelt próbált meg ellopni.

Füstszagra ébredtek a napokban egy derecskei családi ház lakói; mint kiderült, tolvaj járt a házukban.

« Előző « 2. oldal »  Következő »