2024. április 19. Péntek, Emma.
 

Egy férfi megölte családját, majd önmagával is végzett.

Meghalt az a férfi, aki vadászat során kapott lõtt sebet kedd este Püspökladány közelében - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság

Hatan vesztették életüket, köztük mindkét jármû vezetõje abban a balesetben, amely hétfõn éjjel fél kettõ körül történt Biharkeresztesnél, a 42-es fõúton: egy román rendszámú kamion és egy moldáv mikrobusz ütközött össze. A karambolban négyen sérültek még meg, egyikük állapota életveszélyes. A helyszínelés még tart, a forgalmat elterelik.

Nem lesz több Love Parade2010-07-27 09:02:56
Nincs magyar áldozata a szombati duisburgi Love Parade-nek. A német hatóságok vasárnap azt közölték, hogy a 19 áldozat közül négyen külföldiek.
Tragédia a 45-ös fõúton2010-06-10 08:46:30

Többen megsérültek, amikor felborult egy autó vasárnap délután az M1-es autópálya Fejér megyei szakaszán.

Hiába látták többen is a balesetet, nem tudtak segíteni azon a sofõrön, akinek szombaton kigyulladt az autója miután fának ütközött...

Meghalt Takács Lajos2009-11-09 14:41:30
Meghalt Bujtor István2009-09-25 15:53:07

A helyszínen elhunyt annak az autónak a vezetõje, aki csütörtökön hajnalban ütközött össze frontálisan egy kamionnal, a 4-es fõút Püspökladány és Karcag közötti szakaszán.

Meghalt Patrick Swayze2009-09-15 15:25:40
Kedd hajnalban meghalt Patrick Swayze. A Dirty Dancing és a Ghost címû filmek sztárja 57 éves volt. A színész tavaly március óta szenvedett hasnyálmirigyrákban.
A férfi ütlegelte és fojtogatta az asszonyt, majd lefektette ágyába. Szombaton pedig nem tudta felébreszteni. Az igazságügyi orvos szakértõ véleménye szerint a 49 éves nõt megfojtották.

Négy meglazult csavar miatt nyílt ki egy aknafedél múlt csütörtökön a kilencéves kisfiú alatt az Aquaworld élményfürdõben.

Elrendelt egy második boncolást szombaton Michael Jackson családja, amely amerikai sajtójelentések szerint haragos és frusztrált a popsztár halálával kapcsolatos információk hiánya miatt. A család tagjai a Los Angeles északi részén lévõ Encino nevû külvárosban található birtokon tartózkodnak. A popsztár holttestét péntek éjszaka adta át a hatóság a családnak, amely az énekes földi maradványait ismeretlen helyre vitte.

« 1. oldal »