2024. április 19. Péntek, Emma.
 

Fél éve stagnál a GKI-Erste konjunktúraindexe, ez viszonylag optimista hangulatot tükröz. A GKI által az EU támogatásával végzett felmérés szerint az üzleti várakozások idei csúcsukra kerültek, míg a fogyasztói várakozások idei, sõt húsz hónapos mélypontjukra.

Debrecen, 2012. október 10., szerda (MTI) – A megnövekedett forgalom miatt szerda délutánra három órára nõtt a tehergépkocsik várakozási ideje Románia felé a kilépõ oldalon az ártándi határátkelõnél; a személyautóknak nem kell várakozniuk – közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtószóvivõje az MTI-vel.


A román fél a határforgalom ellenõrzésében jelentõs szigorításokat vezetett be, mely miatt az Ártándi Közúti Határátkelõhelyen nagymértékben lassult a határforgalom, ezért kérjük a 7,5 tonna feletti tehergépjármûvek vezetõit, hogy elindulás elõtt tájékozódjanak a magyar-román határviszonyokról.

Négy helyett legalább nyolc euró jár kétóránként, ha késik a repülõ. A Wizz Air fapados légitársaság ellen még áprilisban született, de most jogerõssé vált ítélet nemcsak a cégre, ...

A nemleges válasz után gondolom, tisztázom a helyzetet, és szólok, hogy akkor én bemegyek következõnek. Már negyed órája benn kéne lennem, ha a rendszer úgy mûködne, ahogy az illik...

« 1. oldal »