2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

Felrobbant egy ház kazánja Nagyhegyesen, egy idõs nõ azonnal szörnyethalt. Az asszony unokáira vigyázott, a gyerekek épp tévéztek. A nagymama valószínûleg be akart gyújtani a kazánba, amikor az felrobbant. A katasztrófavédelem vizsgálja az esetet. Az RTL riportja.

Budapest – Bocsánatkérésre szólította fel a kormányfõt és az államfõt, és érdemben tárgyalóképes kormányzati delegáció felállítását követelte a keddi oktatási demonstráción Pukli István iskolaigazgató, aki ezek elmaradása esetére egyórás országos pedagógussztrájkot helyezett kilátásba a Kossuth téren elmondott beszédében.

A Hajdú-Bihar megyei rendõrök elfogták és õrizetbe vették a két gyanúsítottat.

Közeli, még gyermekkorú hozzátartozóját erõszakolta meg a gyanú szerint az a férfi, akit múlt héten hétfõn fogtak el a rendõrök egy kis faluban. R. Antalt a kommandósok segítségével állították elõ. Rájuk azért volt szükség, mert a férfi már volt büntetve erõszakos bûncselekmény miatt, illetve az elõzetes hírek alapján légpuskája is van. Azt nem találták meg, gáz-riasztófegyver viszont elõkerült otthonából. A házkutatás már tartott, amikor a helyszínre érkezett egy barátjaként bemutatkozó férfi. Hiába érdeklõdött azonban arról, miért hemzsegnek kommandósok az udvarban, nem szolgálhattak neki információval. A Napló munkatársai viszont a helyszínen követhették az akciót.

A Facebook nemrég új funkciót élesített, melynek lényege, hogy az oldalra feltöltött videók automatikusan elindulnak. Ez sokakat idegesít, de szerencsére nem lehetetlen gátat szabni neki. Elmondjuk, miként, és azt is, hogy elsõre miért aggasztó a közösségi portál szokatlan megoldása.

Súlyos sérülésekkel szállították kórházba azt a kerékpárost, akit a Vámospércsi út és Zúzmara utca keresztezõdésében gázolt el egy autós csütörtök éjszaka.

A hajdú-bihari nyomozók a Terrorelhárítási Központ Mûveleti egységével együttmûködve elfogtak négy férfit.

Embercsempészeket fogtak el2014-10-21 18:10:44

A hajdú-bihari és a zalai rendõrök együttmûködése eredményeként két férfit fogtak el embercsempészés megalapozott gyanúja miatt.

Mi mindenre lehet használni a bankkártyát? Mi különbözteti meg a hitelkártyától? Utánajártunk!

Megcsalt? Elhagyott? Vagy csak meguntad? - szögezi nekünk a kérdést hazánk talán legrosszindulatúbb portálja, ahol bárki közszemlére bocsájthatja ex-barátnõje fedetlen bájait. S mindezt miért? Természetesen bosszúból!

Klein Dávid hazatért a Mount Everestrõl. Társával oxigénpalack nélkül akarta megmászni a világ legmagasabb pontját, de útközben lavina sodorta el õket. Várkonyi László nem élet túl a balesetet.
Csökmõ egyik utcája.2009-12-22 11:07:56
Szerintem ez a video magáért beszél. Azt szeretném, ha minél többen megnéznék, és az illetések rájönnének, hogy ez így nem mehet tovább.
Te is megfognád? - 18+!2009-11-27 11:36:58

Kisléta buktatta le a romagyilkosságok gyanúsítottjait...

« 1. oldal »