Telekom: a módosított MobilTárca alkalmazás már letölthetőForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-11-28 09:47:36 Nyomtatás - Hír webcíme: www.biharlap.hu/hir/16041
CĂ­mkĂ©k: Bihari hírek, mobiltárca, mobiltárca alkalmazás, Telekom
A Magyar Telekom MobilTárca szolgáltatásához szükséges alkalmazás egy ideig nem volt elérhető, a módosított alkalmazás azonban már letölthető a Google Play áruházból - közölte a társaság csütörtökön az MTI-vel.

Közleményük szerint egy autentikációs ütközés okozta probléma miatt módosítani kellett az alkalmazáson.

Hozzátették, mivel egy most induló szolgáltatásról van szó, így ez a technikai hiba csekély számú ügyfelet érintett.

A Telekom szerdán jelentette be a MobilTárca elindulását, elsőként a hazai mobilszolgáltató cégek közül. Az alkalmazással nemcsak fizetni, hanem hűségpontokat gyűjteni, valamint rendezvényekre belépni is lehet. A szolgáltatásban a Telekom partnerei a MasterCard, az OTP Bank, a SuperShop és az InterTicket.

A MobilTárca igénybevételéhez szükség van egy arra alkalmas okostelefonra és SIM kártyára, a Google Play Store-ból letölthető MobilTárca alkalmazásra, valamint a Telekommal kötött mobil hang- és internetelőfizetésre. A Telekom üzletekben az ügyfelek díjmentesen cserélhetik le meglévő SIM-kártyáját MobilTárca-képes SIM kártyára. Az alkalmazás letöltése és a szolgáltatás is ingyenes, néhány funkció használata azonban adatforgalommal járhat.

Fizetni az alkalmazással olyan elfogadóhelyen lehet, ahol a terminál alkalmas az érintéses fizetésre. Az érintéssel működő (PayPass) bankkártyák elterjedtségének köszönhetően az elfogadóhálózat is kiterjedt, országosan több mint 18 ezer elfogadóhelyen, mintegy 38 ezer ilyen terminál működik.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Véleménye van? Írja meg!