Pénzzel tömött táskát hagytak a benzinkútonForrás: origo.hu
Utolsó módosítás: 2016-01-11 19:52:50 Nyomtatás - Hír webcíme: www.biharlap.hu/hir/20098
CĂ­mkĂ©k: Bihari hírek, GÖRBEHÁZA, PÉNZ, LOPÁS, UKRÁN, VÁLLALKOZÓ, HRIVNYA, BENZINKÚT

Pénzzel teli női táska maradt az M3-as autópálya Görbeháza melletti benzinkútján, a kétmillió forintnyi eurót és hrivnyát egy ukrán vállalkozó felesége felejtette a földön, de a táskában maradt a család négy útlevele, egy értékes napszemüveg és egyéb tárgyak is.

Miféle milliók?

A család később visszament a görbeházi kúthoz, de a két női és egy férfi alkalmazott tagadta, hogy bármiféle táskáról tudnának, és nem is akartak segíteni a megkeresésében.

A kamera buktatta le őket

A tulajdonos ekkor értesítette a rendőrséget, de a három dolgozó a kiérkező járőröknek sem akarta átadni a biztonsági kamerák felvételeit.

Nem véletlenül: az Origo megtudta, a videón látszott, ahogy a táska elé takarítás közben egy kuka kerül, de már nincs ott, amikor a szemetes tartályt arrébb rakják.

A rendőrök ezután átkutatták a helyi öltözőszekrényeket, és a férfi alkalmazottnál hiánytalanul megtalálták a pénzes csomagot.

Hiánytalanul meglett az eltűnt pénz

Forrás: Police.hu

A trió ellen jogtalan elsajátítás és okirattal való visszaélés vétségének gyanújával indítottak eljárást – mindnyájan szabadlábon védekezhetnek.

Legálisan vitte

Arra is van magyarázat, hogy egy kijevi vállalkozó miért furikázik kétmillió forintnyi készpénzzel Magyarországon. A Hajdú-Bihar megyei rendőrség szóvivője szerint a kereskedő egy helyi üzletet intézett, a pénz szállítását pedig bejelentette a nyíregyházi konzulátuson is.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Véleménye van? Írja meg!