2018. május 24. Csütörtök, Eszter.
 
Cégünk, a BIHARLAK KFT. 2011-ben alakult. Egy  2007. január 1 óta ingatlan-, hitel-, albérlet-, biztosítás-közvetítéssel, reklám és hirdetési tevékenységgel, értékbecsléssel, energetikával foglalkozó cégtől vettük át annak profilját.
Irodánk Berettyóújfaluban, a Váci Mihály u.11. szám alatt, a Berettyóújfalui Járási Bíróság és Földhivatal mögött található, mely munkanapokon 9-17 óra között tart nyitva. Ajánlott telefonos időpont-egyeztetés után felkeresni irodánkat. A feladatokhoz, ügyfeleinkhez megpróbálunk rugalmasan alkalmazkodni!
Elsősorban Bihari ingatlanokat közvetítünk, képviseletünk van Erdélyben, Partiumban is. Társirodáinkon keresztül az országban és a világon bárhova és bárhonnan tudunk közvetíteni. Egyre bővülő adatbázisunkban, széles választékban, egyedi igényeket is kielégítő ingatlanokat is találhatnak ügyfeleink. Az igényeknek csak a pénzügyi lehetőségek szabhatnak határt. A vásárlások elősegítésére hiteleket közvetítünk, elkészítjük a törvény által előírt " Energetikai Tanúsítvány"-t, megrendelésre értékbecslést készítünk. Weblapunkat naponta frissítjük, így bárki gyors és pontos információhoz juthat. Eladó ingatlant kereső ügyfeleink részére a regisztráció és a közvetítés INGYENES. Üzletpolitikánk középpontjában mindkét fél érdekeit képviselve a kölcsönös megelégedettségen alapuló egyezség áll.
Irodánk az ingatlan közvetítések mellett foglalkozik lakások, üzletek bérbeadásának közvetítésével,hitel- közvetítéssel, mely során több bank ajánlatai közül választjuk ki ügyfeleink részére a legmegfelelőbbet. Ügyfeleink kérésére, egyéni igény szerint, teljes körű ügyintézést és jogi képviseletet biztosítunk.
Elérhetőségeink:
Irodánk címe:
ARZENÁL IHI Közvetítő Iroda, 4100 Berettyóújfalu, Váci Mihály u.11.
Telefon/Fax: 003654/403-333
Mobil: 003630/691-6477
E-mail: [email protected]hu, [email protected]com
Web: www.biharlak.hu, www.biharlap.hu Bihari információs,ingatlan-,és apróhirdetési, reklám és közösségi portál