2024. április 29. Hétfő, Péter.
 
Röszkén lelték meg az ellopott luxusautótForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-07-20 10:55:42
Samuel Eto'o, a BL-gyõztes Internazionale kameruni származású világhírû csatára Milánóból négy hónapja ellopott Bentley-jét találták meg a röszkei határátkelõn a rendõrök.
A körülbelül 40 millió forintot érõ luxusautót Milánó belvárosában egy szálloda elõl lopták el Marko Arnautovictól, az Internazionale osztrák játékosától, aki arra az egy estére kapta kölcsön az autót Eto'o-tól. A Bentey-t négy hónapja keresték a rendõrök, Röszkén két ukrán férfi ült benne vasárnap este, amikor kiderült, hogy az autó lopott és nemzetközi körözés van ellene kiadva.

A luxusautót Milánó belvárosában egy szálloda elõl lopták el Marko Arnautovictól, az Internazionale osztrák játékosától, aki arra az egy estére kapta kölcsön az autót Samuel Eto'o-tól. Arnautovic feljelentést tett a rendõrségen, a kocsit azonban hónapok óta nem találták meg.

A luxusautóval két ukrán férfi jelentkezett a röszkei határátkelõhelyen még vasárnap este. A röszkei útlevélkezelõnek gyanússá váltak, így alapos ellenõrzés alá vonták õket. A gyanú nem volt alaptalan, ugyanis a vizsgálat során megállapították, hogy a jármûben lévõ valamennyi címkés azonosítót kicserélték, helyébe hamisakat helyeztek el.

A további aprólékos vizsgálódás sem volt hiábavaló, a gépjármûszakértõk megtalálták a jármûvön elrejtett eredeti alvázszámot. Így az adattári ellenõrzés során kiderült, hogy a csaknem 40 millió forint értékû Bentleyt idén március 19-én lopták el Olaszországból.

A Szegedi Rendõrkapitányság a gyémánt-fekete színû Bentleyt lefoglalta, az ukrán sofõrrel szemben egyedi azonosító jel meghamisításának megalapozott gyanúja miatt indult büntetõeljárás.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!