2024. április 27. Szombat, Zita.
 
Hírösszefoglaló a 2013. január 20-án történt eseményekrõlForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2013-01-21 19:22:45
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén 2013. január 20-án is több esetben történt rendõri intézkedés. Az elmúlt 24 órában 8 személyt fogtak el és 34 személyt állítottak elõ a rendõrök, köztük 7 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt, 1 fõt körözés alapján, 2 fõt ittas jármûvezetés miatt. Biztonsági intézkedés 7 esetben történt.

 

A Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltség járõrei 2013. január 13-án délután vontak ellenõriztek a 42-es számú fõút, Földesi kijáratánál egy férfit. A férfi hitelt érdemlõen nem tudta igazolni magát, ezért elõállították a kirendeltsége. Az ellenõrzés során kiderült, hogy illegálisan lépte át a határt, jogszerû tartózkodását igazolni nem tudja. A férfival szemben tiltott határátlépés szabálysértése miatt megtették a szükséges intézkedéséket. Délután a Kirendeltség járõrei Nagykerekiben vontak ellenõrzés alá egy gyalogost, aki okmányokkal nem rendelkezett. Az ellenõrzés során kiderült, hogy a román férfi illegálisan lépte át a határt, magyarországi jogszerû tartózkodását igazolni nem tudja. A férfit elõállították a kirendeltségre, ahol vele szemben a szükséges intézkedéseket megtették.

 

A megye rendõri szervei lopás miatt öt fõt vettek szabálysértési õrizetbe. Debrecenben egy férfit falopás miatt, a Hajdúhadházi Rendõrkapitányság 4 férfit szintén falopás miatt.  Az õrizetbe vett férfiakat 72 órán belül, gyorsított eljárásban állítják bíróság elé.

 

A Balmazújvárosi Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya 2013. január 20-án betöréses lopás bûntett elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt folyamatban lévõ ügyben egy 26 éves egyeki férfit vett õrizetbe.

 

Elfogták és a kapitányságra elõállították a járõrök azt a 47 éves férfit, aki 2013. január 20-án hajnalban megrongálta volt élettára autóját. A férfi a gépkocsi ajtaját rugdosta meg és letörte a visszapillantó tükröket. Az elõállított debreceni férfit garázdaság vétség elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.

 

A Debreceni Rendõrkapitányság Bûnügyi osztálya rongálás vétség elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást egy 27 éves derecskei férfi ellen, aki 2013. január 20-án délelõtt egy debreceni társasházban, ismerõsével történt vitát követõen betörte a bejárati ajtó üvegeit. A férfit a helyszínen elfogták a járõrök és elõállították a kapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

 

 

Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság


 

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!