2018. május 27. Vasárnap, Hella.
 
Fenyőfa vásár2014-12-04 10:24:28

Eladó heverő!!!2013-11-08 13:35:00

Alig használt kihúzható ágyneműtartós heverő 2 db fotellel sürgősen eladó!
Érd.: 30 / 691-6477

Az adózási analfabéták idén könnyedén letudhatják személyi jövedelemadó-bevallási kötelezettségüket, ha nem segít a munkáltatójuk, és nincs kedvük bajlódni vele, vagy nem szeretnének pénzt áldozni szakember segítségének igénybe vételére. Aki azonban visszatérítésre számít, annak továbbra is jobb, ha a hagyományos utat választja.

Idén eggyel kevesebb jövedelemsáv alapján állapítják meg a saját jogú nyugdíjakat Magyarországon.

A kormány az Országos Érdekegyeztető Tanácsban született megállapodásnak megfelelően döntött a minimálbér és a garantált bérminimum jövő évi növekedéséről. Így 2009-ben 71 500 forint lesz a minimálbér - közölte Budai Bernadett kormányszóvivő.

A mostani pénzpiaci krízis a korábbiakkal összevetve már-már ellenőrzött folyamatnak tűnik, az amerikai kormány, de a piaci szereplők is tanultak az előző összeomlásokból. A jegybankok szinte rutinszerűen pumpálják a dollár tíz-és százmilliárdokat a piacokra a likviditás fenntartása érdekében, a talpon maradók pedig nem hagyják sorsukra bajba jutott társaikat. Nem jár persze olyan jól mindenki, mint a Lehman, vagy az AIG, úgy tűnik, odaát is vannak egyenlőbb társaságok. Hét év alatt tízszeresére nőtt a listavezető bukás értéke. Egy kis csődtörténelem az elmúlt nyolc évtizedből.

Elindult a Tesco sertéshús-árképzésének ellenőrzése - írja a Napi Gazdaság. A cégnél a Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal kutakodik, mert szeptember elején egy húsipari termelő azt állította: túl olcsó a Tescóban árult hús.

« 1. oldal » 
Címkék 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!